V
I
E
W
A
R
T
I
C
L
E
S

کفپوش سرامیکی

  • آنچه در این مقاله خواهید خواند

    آشنایی با کفپوش سرامیکی و کاربردهای آن – هر آنچه باید در مورد انواع کفپوش های سرامیکی بدانید


    کفپوش سرامیکی

    امروزه از متریال های متفاوتی در دکوراسیون داخلی منازل، اداره جات و... استفاده می شود. هرکدام از این متریال ها ویژگی های منحصر به فردی داشته و در انواع مختلف در دسترس می باشند. در این میان، برخی متریال ها از زمان قدیم تا کنون جایگاه خود را در لیست بهترین مصالح برای دکوراسیون داخلی حفظ نموده اند. از جمله این مواد، کفپوش های سرامیکی می باشند. از این کفپوش ها برای انواع فضاهای موجود خانه و محل کار استفاده می شود. در این مقاله قصد داریم کفپوش سرامیکی را معرفی کرده و ویژگی ها و انواع آن را بررسی نماییم.



    کفپوش سرامیکی چیست؟

    ابتدا می خواهیم با ساختار شیمیایی کفپوش های سرامیکی آشنا شویم. برای تهیه این نوع کفپوش، خاک رس، ماسه و فلدسپات را در شرایط دمایی بالا فرآوری می کنند. هریک از این مواد خواص منحصر به فردی داشته و ویژگی های متفاوتی را به سرامیک می بخشد. برای مثال، خاک رس به کار رفته در این کفپوش باعث ایجاد ذرات بلوری و انعطاف پذیری سرامیک می شود. همچنین درصد خلوص بالای خاک رس موجب افزایش عیار سرامیک می شود. وجود ماسه در این کفپوش باعث یکدستی و زیبایی می شود. از طرف دیگر، فلدسپار در کاهش دمای پخت سرامیک نقش بسیار مهمی ایفا می کند. ترکیبی از این سه عنصر در کنار برخی عوامل دیگر منجر به تولید کفپوش مرغوب می شود.برای دریافت اطلاعات بیشترانواع کفپوش با ما همراه باشید.


    مزایای کفپوش سرامیکی

    کفپوش های سرامیکی مانند هر متریال دیگری دارای ویژگی های خاصی می باشد که با آگاهی از این ویژگی ها می توانید با دقت بیشتری کفپوش مورد نظر خود را انتخاب نمایید. مهم ترین ویژگی های کفپوش های سرامیکی عبارت اند از:

    سطح براق

    نصب آسان

    تنوع در طرح

    تنوع رنگی بالا

    دوام بسیار زیاد

    مقاومت بالا در برابر رطوبت

    مقاومت بالا در برابر حرارت

    قابل استفاده در فضاهای مختلف

    قابلیت شستشو در صورت کثیف شدن

    مناسب برای مناطق با سرما یا گرمای زیاد

    امکان متناسب سازی با هارمونی داخلی محیط

    از قیمت چسب کفپوش بیشتر بدانید.


    انواع کفپوش سرامیکی

    کفپوش های سرامیکی در چهار گروه کلی دسته بندی می شوند. در ادامه این چهار گروه را بررسی خواهیم کرد:


    سرامیک کاشی

    این کفپوش، متشکل از دانه های بلوری و متخلخل ظریفی می باشد که در حرارت بالاتر از 1000 درجه سانتی گراد تولید می شود. سرامیک کاشی، در انواع لعاب دار و بدون لعاب فرآوری می شود و می تواند ظاهری براق، مات، رنگی، ساده و یا گل دار داشته باشد.


    سرامیک گرانیتی

    کفپوش سرامیکی گرانیتی از خاک رس ساخته می شود. در ساختار این نوع سرامیک کربنات کلسیم وجود نداشته و همچنین فاقد لعاب می باشد. از این رو، برای براق و درخشان کردن آن، سطح بیرونی سرامیک گرانیتی را به وسیله سنگ ساب، پولیش می کنند. این نوع کفپوش در طرح های گوناگونی مانند رستیک، رگه ای و... تولید می شود.


    سرامیک پرسلانی

    این نوع کفپوش در دمای بسیار بالایی پخته می شود و از این رو مانند شیشه، از تخلخل پایینی برخوردار می باشد. سرامیک پرسلانی در مقایسه با سرامیک معمولی، دارای ضخامت بیشتری بوده و آب کمتری را به خود جذب می کند. این نوع کفپوش در دو نوع لعاب دار و بدون لعاب تولید می شود.


    سرامیک موزائیکی

    کفپوش سرامیکی موزائیکی با استفاده از قطعات بسیار ریز لعاب دار یا بدون لعاب ساخته می شود. همچنین این نوع کفپوش از تنوع طرح و رنگ بسیار بالایی برخوردار می باشد و معمولا در شکل هایی مانند مربع، مستطیل، شش ضلعی، هشت ضلعی و... تولید می شود.شرکت میهن نیکو آتور شمارا در مطالعه اجرای کفپوش همراهی میکند.



    انتخاب کفپوش سرامیکی

    در حال حاضر، تنوع طرح و رنگ کفپوش های سرامیکی به قدری زیاد است که تمامی سلیقه ها را تحت پوشش قرار می دهد. با توجه به این تنوع بسیار زیاد و برای داشتن دکوراسیونی با زیبایی هرچه تمام تر، می بایست هنگام خرید کفپوش سرامیکی رنگ و طرح مناسب را انتخاب نمایید. در این بخش به تعدادی از مهم ترین نکات در این باره اشاره خواهیم کرد:

    کفپوش های سرامیکی که در طیف رنگی کرم تا قهوه ای قرار دارند، تقریبا با هر نوع دکوراسیونی هماهنگی ایجاد می کنند.

    برای خانه هایی که متراژ کمی دارند، کفپوش های سرامیکی کرم رنگ انتخاب بسیار مناسبی می باشند.

    سرامیک های سفید رنگ نیز به دلیل شفافیت بالایی که دارند، می توانند فضا را بزرگتر از آنچه هست نشان دهند و گزینه مناسبی برای خانه هایی با دکوراسیون مدرن می باشند.

    اگر می خواهید فضای شما، رنگ و بوی سنتی و قدیمی داشته باشد، کفپوش های سرامیکی به رنگ خاک رس را انتخاب نمایید.

    کفپوش سرامیکی به رنگ سیاه، گزینه مناسبی برای کف آشچزخانه می باشد. همچنین اگر به دکوراسیون های خاص علاقه مند هستید می توانید از این رنگ کفپوش در فضاهای مختلف خانه یا محل کار نیز استفاده نمایید.

    برای ایجاد ظاهری لوکس و منحصر به فرد می توانید از کفپوش سرامیک به رنگ یشمی استفاده کنید. این رنگ کفپوش فضایی منحصر به فرد برای شما ایجاد خواهد کرد.

    استفاده از رنگ آبی برای کفپوش جذابیت بالایی به فضای شما می بخشد. مخصوصا زمانی که رنگ آبی با رنگی در طیف کرم تا قهوه ای ترکیب شود، هارمونی بسیار زیبایی ایجاد خواهد کرد.

    از کفپوش های طوسی یا خاکستری رنگ می توانید در مکان هایی با رفت و آمد زیاد استفاده کنید.برای خرید کفپوش چوبی با کارشناسان ما تماس بگیرید.


    طرح های کفپوش سرامیکی

    کفپوش های سرامیکی در طرح های بسیار متنوعی تولید می شوند که هریک از این طرح ها برای فضاهای خاصی مناسب می باشند. در این بخش به معرفی رایج ترین طرح های کفپوش سرامیکی خواهیم پرداخت:

    کفپوش سرامیکی با طرح چهارخانه، ظاهری منظم به فضای شما می بخشد.

    سرامیک های که طرح لوزی دارند و با زاویه 45 درجه کنار یکدیگر قرار می گیرند، فضای شما را بزرگتر نشان می دهند.

    سرامیک های حصیری که با زاویه 90 درجه کنار یکدیگر قرار می گیرند طرحی شبیه به پارکت ایجاد می نمایند.

    کفپوش سرامیکی با چیدمان زیگزاگ و رنگ های متفاوت، می تواند طرح های بسیار جالب و زیبایی ایجاد کند.

    کفپوش های سرامیکی با طرح پارکت، می توانند جایگزین مناسبی برای کفپوش های چوبی باشند.

    کفپوش های سرامیکی با طرح های سه بعدی به طور گسترده در سالن های پذیرایی، رستوران ها، استخرها، حمام و سرویس های بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرند.

    برخی کفپوش های سرامیکی در طرح های تزئینی مانند طرح فرش تولید می شوند که ظاهر بسیار زیبایی به فضای شما خواهند بخشید.برای کسب اطلاعات بیشترلمینت کفپوش با کارشناسان ما تماس بگیرید.

    امروزه انواع مختلف کفپوش های سرامیکی در طرح ها و رنگ های گوناگون تولید و عرضه می شوند. مزایای بسیار زیادی که این کفپوش ها دارند، باعث محبوبیت و کاربرد گسترده آنها شده است. از کفپوش سرامیکی می توان در منازل، رستوران ها، استخرها و محل کار استفاده نمود.


    نظر شما چیست؟

    خوشحال می شویم نظر شمارا نسبت به این مقاله بدانیم،برایمان بنویسید

R
E
L
A
T
E
D
P
R
O
D
U
C
T
S

محصولی مرتبط با این مقاله وجود ندارد

مقاله مرتبط با این مقاله وجود ندارد

از من بپرس