V
I
E
W
A
R
T
I
C
L
E
S

اجرای کفپوش

  • آنچه در این مقاله خواهید خواند


    کفپوش های پی وی سی به عنوان کفپوش هایی معرفی می شوند که به شکل رول یا تایل عرضه شده و به آسانی در هر فضایی نصب خواهند شد. اجرای کفپوش پی وی سی در مقابل نصب سنگ یا سرامیک ها، بسیار ساده تر و راحت تر انجام می شود از آنجایی که این محصول دوام بسیار بالایی دارد و کاملا آنتی باکتریال می باشد، استفاده از آن امروزه، بیش از گذشته افزایش پیدا کرده است.

    اجرای کفپوش

    در این مطلب همراه ما باشید تا به 3 مرحله اجرای کفپوش که به سادگی انجام می شود، بپردازیم.

    نگاهی کلی به کفپوش های پی وی سی

    کفپوش های پی وی سی درواقع نوعی کفپوش است که از پلاستیک تهیه شده و اگر بخواهیم دقیق تر بگوییم، از ماده ای به نام پلی کلراید وینیل تولید شده است. این محصولات ویژگی های بسیاری را در خود جای می دهند. برخی از این ویژگی ها عبارت اند از:

    در برابر رطوبت مقاوم است.

    در برابر مواد شوینده استحکام بالایی را از خود نشان می دهد.

    نظافت آنها به راحتی امکان پذیر است.

    نصب آن ها در سریع ترین زمان انجام می شود.

    در برابر خراشیدگی و همچنین ساییدگی نیز مقاومت بسیار بالایی را از خود نشان می دهد.

    این دسته از کفپوش ها همچنین آلودگی را در خود نگه نمی دارند و شما می توانید بدون نگرانی در هر جایی که مد نظرتان است از آن استفاده کنید. حال که با کفپوش ها و همچنین ویژگی های آن ها آشنا شدید، به سراغ مراحل اجرای کفپوش می رویم.شما میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر کفپوش کلیکی با ما همراه باشید.

    صفر تا صد مراحل اجرای کفپوش

    در این بخش بدون معطلی به بررسی مراحل اجرای کفپوش می پردازیم.

    مرحله اول اجرای کفپوش: کف سازی

    اولین مرحله ای که باید در حوزه اجرای کفپوش مد نظر داشت، کف سازی است. اگر کف سازی شما به خوبی انجام نشود، حتی اگر از بهترین برندهای پی وی سی نیز برای کفپوش خود استفاده کنید، باز هم دوام چندانی ندارند.

    معمولا بهترین ترکیب برای زیرسازی کفپوش ها، پودر سیمان و چسب بتن است. نصاب در این مرحله از اجرای کفپوش ها، ابتدا محلولی رقیق از مواد اشاره شده را با کاردک روی زمین پخش می کند. تمامی سطح مورد نظر به خوبی با این مواد پر می شود و سطحی صاف و یک دست را به وجود می آورد.

    حال اگر برخی از جاها دارای پستی و بلندی بود، با سمباده و کاردک آن را صاف می کنند تا به هنگام اجرای کفپوش، مشکلی به وجود نیاید. شایان ذکر است که هیچ محدودیتی برای نصب کفپوش روی سطوح سنگی، سرامیکی یا سیمانی وجود ندارد.

    مرحله دوم اجرای کفپوش: نصب کفپوش روی سطح صاف

    پس از این که مرحله اول اجرای کفپوش را پشت سر گذاشتید و شاهد سطحی صاف و کاملا خشک بودید، نوبت به مرحله نصب کفپوش می رسد. در ابتدا البته بهتر است بگوییم که ابتدا تمامی گرد و خاک و آلودگی روی سطح را گرفته و سپس اقدام به چسباندن کفپوش با چسب فوری مخصوص آن کنید.

    در نظر داشته باشید که هر گونه شی اضافی در این بین می تواند عملیات نصب را تا حد زیای با مشکل رو به رو کند. همه چیز به خرید یک کفپوش پی وی سی مرغوب منتهی نمی شود. شما باید نصب آن را نیز مد نظر خود قرار دهید؛ زیرا نصب ضعیف باعث کاهش طول عمر و ماندگاری کفپوش ها می شود.برای خرید کفپوش چوبی با ما در ارتباط باشید 

    مرحله سوم اجرای کفپوش: انجام عملیات پایانی

    حال که به اجرای کفپوش به طور کامل پرداخته شد، می بایست صبر کنید تا چسب و کفپوش با استحکام کافی در محیط قرار بگیرند. پس از این که به مدت یک ساعت از نصب گذشت، می توانید لوازم محیط را روی کفپوش قرار دهید و از زیبایی بی نظیر این محصول، لذت ببرید.


    اجرای کفپوش و نکات مهم

    حتما می دانید که ما زمانی می توانیم یک عملیات را با خوبی اجرا کنیم که نکات مهمی که در رابطه با آن وجود دارد را مد نظر خود قرار دهیم. در این بخش، مواردی را برای شما جمع آوری کرده ایم که با در نظر گرفتن آن ها، می توانید اجرای کفپوش را به بهترین حالت ممکن انجام دهید.

    چه کفپوش رولی را خریداری کرده باشید یا تایلی، می بایست 24 ساعت قبل از نصب آن را در محیط قرار دهید تا با دمای محیط یکسان شود.

    چسبی که از آن برای نصب کفپوش استفاده می کنید، باید از پایه تینر باشد تا در سریع ترین زمان خشک و سفت شود.

    اگر در حین انجام عمیات اجرای کفپوش، چسب به سطح کفپوش بچسبد باید خیلی سریع نسبت به پاک کردن آن اقدام کنید.

    به هیچ عنوان نگذارید چسب روی کفپوش پی وی سی شما بماند؛ زیرا باعث آسیب به کفپوش شما می شود.

    برش کفپوش برای قسمت هایی مانند چارچوب درب یا کمدها را به گونه ای انجام دهید که به باقی قسمت های کفپوش آسیبی وارد نشود.

    توجه داشته باشید که حین اجرای کفپوش، مواد آتش زا در نزیکی کفپوش شما قرار نگیرد؛ زیرا کفپوش های پی وی سی قابلیت اشتعال داشته و ممکن است آتش سوزی عظیمی را برای شما به وجود آورد.

    به هیچ عنوان در حین کار، موادی که باعث ایجاد گرما می کنند را نزدیک کفپوش ها قرار ندهید، زیرا باعث خارج شدن گازی می شود که مستقیم روی سیستم تنفسی شما اثر می گذارد.

    حتما موقع کار با چسب یک راه تهویه برای خود داشته باشید، زیرا گاز چسب مانع از تنفس مناسب شما خواهد شد.برای خرید کفپوش اتاق خواب میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید

    آیا در نصب و اجرای کفپوش های رولی و تایلی تفاوتی دیده می شود؟

    نصب کفپوش های رولی پی وی سی تفاوتی با کفپوش های تایلی ندارد. این دو تنها در نوع عرضه با یک دیگر متفاوت هستند. هر دو به هنگام نصب نیاز به زیرسازی داشه و هر دو نیز سطحی صاف را برای خود می خواهند. اگر روی سرامیک اقدام به نصب این دو کفپوش می کنید، حتی باید درزهای سرامیک را نیز پر کنید تا بعد از نصب روی کف پوش سایه ایجاد نکنند.

    البته ناگفته نماند که تنها یک تفاوت در این بین وجود دارد که آن هم نوع چسب زدن کفپوش ها در محل هایی است که درز دارند. به طبع چسب زدن کفپوش تایلی در این محل ها ساده تر از کفپوش های رولی است.

    مطلب بیشتر :کفپوش وینیل

    سخن پایانی

    در این مطلب به تمامی اطلاعات در رابطه با نحوه اجرای کفپوش پرداختیم. شما می توانید به راحتی خود این کا را انجام داده یا از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید تا کفپوشی بی نقص را برای خود به همراه داشته باشید.



    نظر شما چیست؟

    خوشحال می شویم نظر شمارا نسبت به این مقاله بدانیم،برایمان بنویسید

R
E
L
A
T
E
D
P
R
O
D
U
C
T
S

مقاله مرتبط با این مقاله وجود ندارد

از من بپرس