V
I
E
W
A
R
T
I
C
L
E
S

کفپوش وینیفلکس

  • آنچه در این مقاله خواهید خواند

    وینیفلکس 

    این روزها استفاده از انواع کفپوش بسیار رایج شده است زیرا می توان به کمک آن ها فضایی گرم و صمیمی به خانه یا محل کار داد. از گذشته انواع پارکت چوبی برای کف استفاده می شد ولی امروزه به دلیل معایب استفاده از کفپوش های چوبی و عدم امکان استفاده از آن ها در همه محیط ها، از دیگر انواع کفپوش ها استفاده می شود. یکی از انواع کفپوش های پرطرفدار، کفپوش وینیفلکس است. اگر شما هم تصمیم دارید تا کف محل زندگی یا محل کار خود را با استفاده از یک کفپوش مناسب بپوشانید، بهتر است تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.شما میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر بهترین کفپوش برای خانه با ما همراه باشید.

    کفپوش وینیفلکس چیست؟

    وینیفلکس یکی از برندهای معروف کفپوش در بازار است که از جنس پی وی سی ساخته می شود و انواع مختلفی دارد. کفپوش وینیفلکس معمولاً با ضخامت های 1.5 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 7 میلی متری موجود است و با توجه به درجه بندی کیفیت قیمت های مختلفی دارد و برای فضاهای پر تردد نظیر بیمارستان ها، سالن های ورزشی، کتابخانه ها، سالن کنفرانس و غیره مناسب است.

    مزایای کفپوش وینیفلکس چیست؟

    همان طور که گفتیم، کفپوش های وینیفلکس از جنس پی وی سی ساخته می شود که به همین دلیل امکان طراحی متنوعی را دارد و همین مورد یکی از ویژگی های کفپوش های وینیفلکس است؛ به عبارت دیگر، با انتخاب برند وینیفلکس تقریباً هر سلیقه و سبکی که داشته باشید، راضی خواهید بود و به آسانی می توانید رنگ و طرح مورد نظر خود را از جدیدترین آلبوم های کفپوش برند وینیفلکس پیدا کنید. در واقع، تنوع رنگ و طرح در کنار قیمت مناسب و کاملاً مقرون به صرفه این کفپوش ها باعث شده است تا تقاضای مشتریان برای خرید کفپوش برند وینیفلکس بیشتر از دیگر محصولات مشابه باشد. با این حال تنها این ویژگی ها دلایل استقبال از کفپوش وینیفلکس نیست؛ در ادامه به دیگر ویژگی های کفپوش های برند وینیفلکس اشاره خواهیم کرد:

    خاصیت ضد آب کفپوش وینیفلکس

    خاصیت ضد آب بودن کفپوش های برند وینیفلکس، آن ها را مناسب مکان های مرطوب کرده است. به عبارت دیگر این محصولات در مقابل رطوبت و آب بسیار مقاوم هستند و به راحتی دچار آسیب نمی شوند؛ به همین دلیل در بیشتر ساختمان های پر تردد اداری و تجاری از انواع کفپوش برند وینیفلکس استفاده می شود. در واقع شستشو و نظافت کف با آب باعث تغییر در بافت پلاستیکی کفپوش وینیفلکس نمی شود و طرح یا رنگ آن را از بین نمی برد. درست همچون دیگر محصولات پلاستیکی می توان کفپوش پی وی سی وینیفلکس را هم با آب شستشو داد بدون این که مشکلی برای کف ساختمان به وجود بیاید.برای خرید کفپوش چوبی میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید

    عایق صدا بودن کفپوش وینیفلکس

    انواع کفپوش برند وینیفلکس عایق صدا هستند تا جایی که حتی صدای راه رفتن را هم منتشر نمی کنند که این ویژگی در مقایسه با کفپوش های سرامیکی و غیره کاملاً چشمگیر است. به عبارت دیگر، صدای پاشنه کفش در هنگام راه رفتن روی کفپوش پی وی سی وینیفلکس به هیچ عنوان آزار دهنده نیست و حتی به سختی قابل شنیدن است که این یک امتیاز بزرگ در ساختمان های با تردد زیاد محسوب می شود.

    مقاومت در برابر حرارت و مواد اسیدی کفپوش وینیفلکس

    کفپوش پی وی سی برند وینیفلکس یک رویه محافظ و مقاوم در برابر گرما و مواد اسیدی دارد؛ به همین دلیل ته سیگارهای خاموش نشده و انواع شوینده های اسیدی نمی توانند به سطح کفپوش آسیب برسانند. از این رو در محیط هایی که با مواد آتش زا و یا اسیدی سر و کار دارند، استفاده از کفپوش های مناسب، به منظور حفظ ایمنی ساختمان ضروری است.

    طول عمر و ماندگاری بالای کفپوش وینیفلکس

    کفپوش های پی وی سی وینیفلکس در واقع از نوعی پلیمر پلاستیکی ساخته می شوند و در برابر تغییرات دما و یا سایش و اصطکاک مقاوم هستند و دچار مشکل نمی شوند. در صورتی که کفپوشی را که دارای ضخامت مناسب است، خریداری کنید، طول عمر محصول بیشتر هم می شود. هم چنین در مقایسه با انواع کفپوش چوبی، ماندگاری و طول عمر کفپوش پی وی سی وینیفلکس بسیار بیشتر و تقریباً دائمی است و در واقع تا زمانی که از طرح و رنگ آن خسته نشده باشید، می توانید از آن استفاده کنید.

    خاصیت آنتی باکتریال کفپوش پی وی سی وینیفلکس

    برخی از انواع کفپوش های پی وی سی وینیفلکس برای محیط های بیمارستانی تولید شده اند که دارای لایه ای محافظ به منظور پیشگیری از انتشار آلودگی هستند. همان طور که می دانید کفپوش وینیفلکس دارای بافت یا الیاف نیست؛ به همین جهت آلودگی و کثیفی نمی تواند درون بافت پلیمری آن نفوذ کند. از سوی دیگر، نگهداری و نظافت این کفپوش ها بسیار آسان است. در صورتی که به این ویژگی ها، خاصیت آنتی باکتریال هم اضافه شود، طبیعتاً شما یک محصول کامل و بی نقص خواهید داشت.شرکت میهن منیکو آتور شمارا در اطلاع از قیمت کفپوش پی وی سی راهنمایی میکند

    کفپوش وینیفلکس و نصب آسان 

    کفپوش پی وی سی وینیفلکس را می توان روی هر نوع سطحی نصب کرد. این محصول خاصیت آنتی استاتیک دارد و روی تمام سطوح از جمله سطوح سرامیکی، سیمانی، بتون و غیره قابل نصب است. برای نصب کفپوش های وینیفلکس باید در ابتدا کف ساختمان صاف و هموار شود و پس از آن با استفاده از چسب مخصوص، کفپوش پی وی سی وینیفلکس روی کف ساختمان نصب شود. به عبارت دیگر، محدودیتی در نصب این کفپوش بر روی سطوح مختلف وجود ندارد تنها نکته قابل توجه این است که بعد از نصب، به دلیل چسب خوردگی، امکان جداسازی یا جا به جایی تایل ها وجود ندارد.



    کفپوش وینیفلکس




    قیمت مناسب کفپوش وینیفلکس

    همان طور که می دانید قیمت انواع کفپوش های موجود در بازار بسیار بالا است، چه این کفپوش ها پارکت لمینت باشند یا پارکت های چوبی یا کفپوش های سرامیکی، سنگی و غیره. البته هر چند که قیمت کفپوش وینیفلکس نسبت به گذشته گران تر شده است ولی اگر از سبک های طرح چوب خوشتان می آید و بودجه محدودی هم دارید، باز هم پیشنهاد اول ما برای منزل شما این نوع کفپوش است. به وسیله طرح های مختلف برند وینیفلکس می توانید نه تنها از خاصیت ضد آب بودن آن بهره ببرید، بلکه پس از نصب، محیط شما گرما و زیبایی خاصی خواهد داشت و به نظر می رسد که از چوب استفاده کرده اید.برای کسب اطلاعات بیشترقیمت کفپوش لمینت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

    انواع کفپوش وینیفلکس

    در ادامه به برخی انواع کفپوش وینیفلکس اشاره می کنیم:

    کفپوش وینیفلکس تایل

    کفپوش های تایل همان طور که از نام آن ها پیداست، به صورت کاشی های مربع شکل هستند. هم چنین این نوع از کفپوش ها دارای وزن سبک و متعادلی هستند ولی این بدان معنا نیست که از مقاومت کمتری برخوردارند. دقیقاً بالعکس این تایل ها دارای چگالی به نسبت بالایی هستند و به همین دلیل می توانند در همان وزن کم، از مقاومت بالایی برخوردار باشند. به دلیل این که طول و عرض تایل های این نوع از کفپوش های وینیفلکس با هم برابر است، به ازای هر متر مربع، ۳۱۰۰ تا ۳۵۰۰ گرم وزن دارند.

    به همین دلیل عملیات نصب کفپوش در کف ساختمان راحت تر انجام می شود و با سرعت بیشتری قادر خواهید بود تا یک مساحت وسیع را پوشش دهید. علاوه بر این، با توجه به ویژگی های این نوع کفپوش، تعمیر و نگهداری آن‌ها آسان تر است. هم چنین طول و عرض تایل های کفپوش وینیفلکس با هم برابر و تقریباً 7/45 سانتی متر است.

    بنابراین برای این که به ابعاد یک متر مربع دست پیدا کنید، باید چهار تایل کنار یکدیگر قرار گیرد که البته با این وجود باز هم ابعاد کفپوش، از یک متر مربع کمتر می شود. این ابعاد کفپوش دارای وزن حدودا ۳ تا 5/3 کیلو می شود.مطالب پیشنهادی: قیمت چسب کفپوش

    کفپوش وینیفلکس استریپ

    این کفپوش ها معمولاً دارای پوشش PU هستند و در ابعاد مستطیلی شکل عرضه می شوند. این نوع از کفپوش هم برای فضاهای پرتردد به خصوص اماکن تجاری بسیار مناسب هستند. هم چنین از ویژگی های کفپوش وینیفلکس استریپ قابلیت نصب آسان و سریع و امکان استفاده در کمترین زمان است.

    سخن پایانی

    اگر به دنبال یک کفپوش مقرون به صرفه، باکیفیت، زیبا با ماندگاری بالا هستید، کفپوش وینیفلکس می تواند نیازهای شما را به طور یکجا برطرف کند. قیمت مناسب، نصب آسان، خاصیت آنتی باکتریال، طول عمر و ماندگاری بالا، مقاومت در برابر حرارت و اسدی، عایق صدا بودن و ضد آب بودن، از جمله ویژگی های کفپوش وینیفلکس است.


    نظر شما چیست؟

    خوشحال می شویم نظر شمارا نسبت به این مقاله بدانیم،برایمان بنویسید

R
E
L
A
T
E
D
P
R
O
D
U
C
T
S

مقاله مرتبط با این مقاله وجود ندارد

از من بپرس