V
I
E
W
A
R
T
I
C
L
E
S

چوب پلاست

  • آنچه در این مقاله خواهید خواند

    چوب پلاست

    چوب پلاست یکی از متریال های کاربردی است که می توان در صنایع مختلف از آن استفاده کرد. ویژگی های خاص این محصول باعث شده تا بتوان آن را به شکل های مختلف درآورد. به همین علت شما می تواند شاهد انواع مدل ها و طرح های چوب پلاست در فضاهای مختلف باشید. برای آشنایی بیشتر شما با این متریال ما موضوع این مقاله را به معرفی چوب پلاست اختصاص داده ایم.برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره پرده کرکره چوبی با ما همراه باشید.

    چوب پلاست چیست؟

    چوب پلاست را که به آن چوب پلاستیک نیز می گویند، از مخلوط آرد چوب یا لیگنو سلولزی با دیگر انواع پلاستیک ها مانند پی وی سی می سازند. به علاوه در این ترکیبات مواد دیگری مانند کند سوز کننده، رنگدانه، جفت کننده، ضد اکسید کننده و ضد قارچ نیز وجود دارد که هر یک از آن ها تاثیر خاصی بر روی این متریال خواهند داشت.

    چوب پلاست یکی از محصولاتی است که می تواند تاثیرات مثبتی بر محیط زیست داشته باشد. بنابراین اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که به محیط زیست احترام می گذارید و به دنبال استفاده از متریال های قابل بازیافت هستید، چوب پلاست یکی از بهترین گزینه ها برای شما است.

    از طرفی برای تولید این متریال از مواد قابل بازیافت و پسماند، پسماندهای کشاورزی، دوریزهای چوب و انواع پلاستیک استفاده شده است. در نهایت می توان گفت این محصول برای محیط زیست مضر نیست و هیچ پسماندی از آن باقی نمی ماند. جالب است بدانید کربن دی اکسیدی که از این محصول تولید می شود را می توان با استفاده از روش های فیلتراسیون تا حدودی کنترل کرد.


    انواع چوب پلاست

    همان طور که اشاره کردیم ویژگی های خاص این محصول آن را به یک محصول محبوب برای تولید کنندگان و مشتریان تبدیل کرده است. از این رو تولید کنندگان آن را به شکل های مختلف تولید کرده و ارائه می دهند. چوب پلاست ها از نظر شکل ظاهری به دو گروه ماسیو یا توپر و توخالی تقسیم بندی می شوند. این محصولات از نظر کاربرد و درصد مواد تشکیل دهنده به انواع مختلفی دسته بندی می شوند که هر یک از آن ها ویژگی های خاصی دارند.برای خرید کفپوش چوبی میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید


    کاربرد چوب پلاست

    چوب پلاست ها از جمله متریال هایی هستند که می توان آن ها را هر فضایی مورد استفاده قرار داد. همان طور که در بخش قبل اشاره کردیم انواع چوب پلاست با توجه به کاربرد آن ها به دسته های مختلفی تقسیم بندی می شوند که هر یک از آن ها کاربرد و ویژگی های خاصی دارند. ما در ادامه برخی از کاربردهای این متریال را برای شما بیان می کنیم.

    قابل استفاده برای دور استخر

    قابل استفاده به عنوان کفپوش برای فضاهای باز همچون تراس، رستوران و غیره

    قابل استفاده برای نمای ساختمان، لوور و پارتیشن

    قابل استفاده به عنوان دیوار پوش، حفاظ، نرده و غیره

    قابل استفاده برای آلاچیق ها

    قابل استفاده برای تولید سازه هایی مانند مبل، نیمکت، گلدان و غیره

    قابل استفاده به عنوان سقف کاذب، دیوار کاذب و چارچوب



    مزایای چوب پلاست

    مواد اولیه به کار رفته برای تولید چوب پلاست موادی هستند که این محصول را در برابر عوامل مختلف بسیار مقاوم می کنند و مزایای زیادی را برای آن به همراه دارند. یکی از مهم ترین مزیت های این محصول این است که با این که می تواند آب را جذب کند، اما در برابر خوردگی و پوسیدگی مقاومت بالایی دارد.

    به علاوه این محصول به گونه ای تولید شده تا برخلاف چوب طبیعی در برابر تغییر فرم و خمیدگی مقاومت زیادی داشته باشد. از دیگر مزیت هایی که می توان برای این محصول بیان کرد این است که می توان آن را از پسماندهای مختلف و بی استفاده تولید کرد. این یعنی برای تولید آن نیاز به خرید محصولات گران قیمت نیست.

    کاملا مشخص است که وجود مواد پلاستیکی در این متریال آن را به یک محصول غیر قابل بازگشت به طبیعت تبدیل کرده است، اما می توان این متریال را مجددا برای تولید چوب پلاست های جدید مورد استفاده قرار دارد. به علاوه این محصول نیاز به رنگ کردن ندارد و نمونه های تولیدی آن در رنگ های مختلفی به بازار عرضه می شوند.

    از دیگر مزایای مهم این متریال می توان به موارد زیر نیز اشاره کرد.شرکت میهن نیکو آتور شمارا در مطالعه پارکت چوبی راهنمایی میکند

    مقاومت بالا در برابر نفود مایعات، چربی و اسید

    مقاومت بالا در برابر ضربه

    قیمت مناسب

    تنوع رنگ بالا

    خراش پذیری کمتر نسبت به چوب

    عدم نیاز به نگهداری خاص

    تمیز کردن راحت و قابل شستشو

    غیر قابل اشتعال

    قابل بازیافت

    خاصیت انتی باکتریال

    طول عمر مناسب


    معایب چوب پلاست

    هر محصولی در کنار داشتن مزایای فراوان می تواند معایبی نیز داشته باشد. این موضوع در مورد چوب پلاست ها نیز صادق است. یکی از معایبی که چوب پلاست دارد این است مانند دیگر محصولات می تواند رطوبت را جذب کند و این رطوبت در طولانی مدت باعث فرسایش متریال خواهد شد. البته باید این موضوع را بیان کرد که سرعت فرسایش آن نسبت به چوب بسیار کمتر است.

    چوب پلاست ها در مقایسه با چوب های طبیعی جلوه نمای زیبایی ندارند، به همین علت مشتریان این موضوع را یکی از معایب این محصول می دانند. از دیگر معایب آن می توان رنگ آمیزی سخت و چگالی بالای آن را نام برد. به علاوه این محصول در طولانی مدت می تواند تحت تاثیر اشعه UV قرار بگیرد و تغییر رنگ دهد.


    قیمت چوب پلاست

    افرادی که قصد دارند برای فضاهای منزل یا محب کار خود از این متریال استفاده کنند، به اولین موضوعی که توجه دارند قیمت آن است. همان طور که در بخش مزایا نیز اشاره کردیم قیمت مناسب این محصول باعث شده تا بسیاری از طراحان آن را در فضاهای مختلف به کار ببرند. به طور کلی می توان گفت که قیمت این محصول در مقایسه با چوب طبیعی بسیار مقرون به صرفه است.

    علاوه بر این موضوع باید بدانید که عوامل زیادی می توانند روی قیمت این متریال تاثیر داشته باشند. به عنوان مثال شرایط اقتصادی کشور به صورت مستقیم روی قیمت تمام محصول تاثیر می گذارد و چوب پلاست نیز از این قاعده مستثنی نیست. همچنین با توجه به این که این محصول در انواع مختلفی عرضه می شود، می توان انتظار داشت هر یک از انواع آن با توجه به کاربردی که دارد با قیمت متفاوتی ارائه می شود.

    مطالب پیشنهادی: دیوارپوش چوبی



    چوب پلاست یکی دیگر از متریال های کاربردی و پرطرفدار است که می توان آن را در بخش های مختلف منزل به کار برد. برای تولید این متریال از مواد اولیه مختلفی استفاده می کنند تا بتوانند مقاومت آن در برابر عوامل مختلف را افزایش دهند.

    ما در این مطالب سعی کردیم این محصول و ویژگی های آن را به شما معرفی کنیم تا بتوانید با توجه به نیاز خود در بخش های مختلف از آن استفاده کنید.


    نظر شما چیست؟

    خوشحال می شویم نظر شمارا نسبت به این مقاله بدانیم،برایمان بنویسید

R
E
L
A
T
E
D
P
R
O
D
U
C
T
S

محصولی مرتبط با این مقاله وجود ندارد

مقاله مرتبط با این مقاله وجود ندارد

از من بپرس