V
I
E
W
A
R
T
I
C
L
E
S

دیوارپوش بتنی

  • آنچه در این مقاله خواهید خواند

    زمانی که از دیوارپوش بتنی صحبت می کنیم، ممکن است در ابتدا یک سطح خشن و بدون ظرافت در ذهن تان تداعی شود که استفاده از آن در دکوراسیون داخلی، محیط را بی روح تر از همیشه جلوه خواهد داد. اما بهتر است بدانید که اصلا اینطور نیست و بتن همواره یکی از قدیمی ترین و بهترین متریال های کاربردی در معماری به سبک کلاسیک بوده که می تواند در دکوراسیون ساختمان هایی با کاربری متفاوت استفاده شود. در همین زمینه اگر برای شما هم سوال شده که دیوارپوش بتنی چیست و چه انواعی دارد، در ادامه همراه ما باشید تا به طور مفصل به آن بپردازیم.برای خرید دیوارپوش پتینه با ما همراه باشید.

    دیوارپوش بتنی

    بتن از متریال های رایجی است که همواره به طور گسترده و انبوه در صنایع ساخت و ساز مورد استفاده قرار گرفته و بد نیست بدانید که خلق دیوارپوش بتنی هم داستان جالبی دارد که به زمان جنگ های جهانی باز می گردد. در حقیقت پس از این جنگ ها بود که ساخت خانه های سازمانی جهت اسکان مردم گسترش یافت و معماران به فکر راهی بودند که بتواند بتن را علاوه بر ساخت سازه، در طراحی دکوراسیون داخلی نیز به کار گیرند و جلوه ای بهتر به فضای داخلی خانه ها ببخشند.

    این موضوع باعث ایجاد تغییرات بزرگی در صنایع بتن سازی شد و به جایی رسید که بالاخره بتن سخت، به پنل هایی سبک و قابل حمل تبدیل شد. در واقع ساخت دیوارپوش بتنی انقلابی در زمینه دکوراسیون داخلی ایجاد کرد که امروزه با صرف نظر از نوع فوندانسیون ساختمان، می توان در هر نوع سازه ای از آن استفاده کرد.

    به طور کلی دیوارپوش بتنی برخلاف بتن اولیه، از وزن و ضخامت کمتری برخوردار است و معمولا در قالب هایی با اندازه های متفاوت از ۵۰ در ۵۰ گرفته تا ابعاد ۵۰ در ۹۰ تولید می شوند. این دیوارپوش ها معمولا ضخامتی بین ۱ تا ۲ سانتی متر دارند و همین موضوع باعث شده تا بتوان آن ها را به کمک چسب های مخصوص به دیوار چسباند. درباره شکل های متنوع دیوارپوش بتنی نیز باید بگوییم که این اشکال از ریختن بتن در قالب های مختلف ایجاد می شوند و از انواع ساده گرفته تا دیوارپوش های سه بعدی را در بر می گیرند.برای کسب اطلاعات بیشتردیوارپوش آشپزخانه با کارشناسان ما تماس بگیرید.


    دیوارپوش بتنی و انواع آن

    دیوارپوش بتنی که با عنوان بتن اکسپوز نیز شناخته می شود، در انواع مدل ها و طرح ها تولید می شود، اما از نظر ساختاری مجموعا در دو دسته دیوارپوش های بتنی تخت و دیوارپوش های بتنی سه بعدی جای می گیرند.

    . دیوارپوش بتنی تخت

    انواع تخت همانطور که از نام شان پیداست سطح کاملا صاف و یکنواختی داشته و از آن ها جهت طراحی دکوراسیون های داخلی شیک و ساده استفاده می شود. همچنین این مدل دیوارپوش ها معمولا به صورت مستطیل یا مربعی و در ابعاد بزرگ تولید می شوند.

    . دیوارپوش بتنی سه بعدی

    دیوارپوش های سه بعدی از نظر ظاهری بسیار جذاب و مدرن هستند و طرح روی سطح آن ها به کمک قالب های مخصوص و به شکل های متفاوت ایجاد شده است. از جمله انواع مختلف دیوارپوش های سه بعدی می توانیم به دیوارپوش های بتنی سه بعدی ستاره ای شکل، سوراخ دار منظم، الماسی شکل و لوزی شکل اشاره کنیم.شرکت میهن نیکو آتور شمارا در مطالعه دیوارپوش سه بعدی همراهی میکند.

    دیوارپوش های بتنی برای چه مکان هایی قابل استفاده اند؟

    احتمالا برای شما هم سوال شده باشد که بهترین محل ممکن برای استفاده از دیوارپوش بتنی کجاست و این المان ها در کدام بخش از دکوراسیون داخلی مورد استفاده هستند؟ به عنوان یک پاسخ جامع و کامل باید بگوییم که دیوارپوش بتنی تقریبا در هر فضایی از محیط های داخلی گرفته تا نمای خارجی (با رعایت شرایط خاص) قابل استفاده است. از بهترین بخش ها برای به کارگیری دیوارپوش های بتنی می توانیم به اتاق تلویزیون، اتاق خواب، آشپزخانه، نمای بیرون ساختمان، پذیرایی، حیاط و.. اشاره کنیم.

    مزایای دیوارپوش بتنی

    دیوارپوش بتنی امروزه به طور گسترده ای در طراحی انواع دکوراسیون های داخلی و خارجی مورد استفاده قرار گرفته و به علت ویژگی های خاصش به عنوان یکی از محبوب ترین المان های دکوراسیون شناخته می شود. از جمله مهم ترین مزایای استفاده از دیوارپوش بتنی می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

    . تنوع در طرح و جلوه ظاهری ساده و شیک

    . داشتن قابلیت رنگ پذیری

    . مقاومت بالا در برابر نم و نفوذ رطوبت

    . مقاوم در برابر ضربه های مکانیکی، خراش، ساییدگی و ترک خوردگی

    . مقاومت در برابر حرارت (در مقابل شعله غیر قابل اشتعال بوده و تغییر شکل نمی دهد)

    . عدم فرسودگی در مقابل تغییرات آب و هوایی

    . مناسب برای استفاده در دکوراسیون های داخلی و نمای بیرونی ساختمان

    . طول عمر و دوام بالا

    . قیمت مناسب و به صرفه با توجه به ویژگی های کاربردی

    شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دیوارپوش چرمی با کارشناسان ما تماس بگیرید.

    معایب دیوارپوش های بتنی چیست؟

    در مورد معایب دیوارپوش بتنی باید بگوییم که تنها موارد قابل توجه به وزن بالا و نحوه نصب شان مربوط می شود. به طوریکه آن ها از سایر انواع دیوارپوش بتنی سنگین تر بوده و حمل و نقل شان کمی سخت تر است. همچنین نصب دیوارپوش های بتنی پیچیدگی های خاص خودش را دارد که باید حتما به دست فردی ماهر و باتجربه انجام شود. گاهی اوقات نیز ممکن است گرانی پنل های بتنی و دستمزد نصب شان برای تان محدودیت ایجاد کند، اما قطعا این موضوع به علت داشتن ویژگی های بسیار خوب و کاربردی، توجیه اقتصادی دارد.


    نصب دیوارپوش بتنی

    همانطور که گفتیم برای نصب دیوارپوش های بتنی باید از افراد ماهر کمک بگیرید، اما به طور کلی بد نیست بدانید که پروسه نصب آن ها در محیط های داخلی و خارجی با یکدیگر تفاوت هایی دارد. برای نسب پنل ها یا تایل های بتنی در دکوراسیون داخلی، از چسب های مخصوص استفاده می شود. این درحالیست که به کار بردن این متریال ها در‌ نمای خارجی ساختمان، به کمک ملات انجام می شود. توجه کنید که پیش از نصب دیوارپوش باید حتما از میزان تحمل بار دیوار آگاه باشید تا در ادامه با مشکل خاصی رو به رو نشوید.

    کلام پایانی

    همانطور که گفتیم؛ دیوارپوش بتنی یکی از مدرن ترین المان ها برای استفاده در دکوراسیون فضاهای مختلف است که به علت سادگی و زیبایی خاصش امروزه محبوبیت ویژه ای پیدا کرده است. این دیوارپوش ها که در انواع مختلفی یافت می شوند بسیار مقاوم بوده و با توجه به دوام بالای شان از نظر اقتصادی نیز به صرفه هستند. بنابراین اگر شما هم به دنبال متریال هایی خاص و جذاب هستید، دیوارپوش بتنی انتخاب ویژه ای برای تان خواهد بود.


    نظر شما چیست؟

    خوشحال می شویم نظر شمارا نسبت به این مقاله بدانیم،برایمان بنویسید

R
E
L
A
T
E
D
P
R
O
D
U
C
T
S

محصولی مرتبط با این مقاله وجود ندارد

از من بپرس