V
I
E
W
A
R
T
I
C
L
E
S

انواع پارکت

  • آنچه در این مقاله خواهید خواند

    به همان میزان که طراحی دیوارها و سقف در زیبایی ساختمان تاثیر دارند، انتخاب مصالح مناسب برای کف ساختمان و در اصطلاح، کف سازی نیز حائز اهمیت است. از آن جایی که بخش زیادی از بار ساختمان به کف آن وارد می شود، کیفیت مصالح در این بخش از ساختمان مهم است. در ساختمان های مسکونی، کف ساختمان باید به صورتی طراحی شود که به وسایل منزل آسیبی نرساند و در ساختمان های عمومی نیز به گونه ای باشد که بر اثر رفت و آمدهای زیاد، آسیبی نبیند. به دلیل اهمیت کف سازی در ساختمان های مسکونی و عمومی تصمیم گرفتیم تا در این مقاله در خصوص یکی از رایج ترین کف پوش ها تحت عنوان پارکت صحبت کنیم و انواع پارکت را به شما معرفی کنیم، پس تا انتها با ما همراه باشید.برای کسب اطلاعات بیشتر نصب پارکت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

    پارکت چیست؟

    انواع پارکت در واقع کف پوش هایی هستند که در فضاهای داخلی به کار می روند. پارکت ها از یک سری قطعات تشکیل می شوند که با قرار گرفتن در کنار هم سطح را می پوشانند، در گذشته این قطعات با استفاده از چسب به زمین متصل می شدند اما امروزه، انواع پارکت به کمک کلیک به هم متصل می شود و به کف آسیبی نمی زند. مهم ترین ویژگی پارکت ها سازگاری با محیط زیست و ایجاد فضای گرم و صمیمی است.

    انواع پارکت کدام است؟

    در ادامه در خصوص انواع پارکت و ویژگیهای آن ها صحبت خواهیم کرد.

    پارکت لمینت

    یکی از انواع پارکت، لمینت است که به واسطه ظاهری که دارد، بسیاری آن را با پارکت های چوبی اشتباه می گیرند. هر چند که این نوع از پارکت ها در واقع نوعی از پارکت های چوبی به حساب می آیند ولی ویژگی های متفاوتی دارند. به عبارت دیگر، پارکت لمینت یکی از مقاوم ترین انواع پارکت چوبی است که از ترکیب چوب چند درخت مقاوم ساخته می شود و به همین علت نسبت به انواع دیگر پارکت، قیمت بیشتری دارد.

    مقاومت و کیفیت پارکت های لمینیت از طریق مغز میانی آن ها معلوم می شود و از نظر ظاهری هم تنوع زیادی برای جذابیت بخشیدن به فضای زندگی و کاری شما دارند.شما میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره پارکت مرکو فلور با ما همراه باشید.

    پارکت چوبی

    یکی دیگر از انواع پارکت، پارکت های چوبی هستند که از چوب درخت های گردو، راش، بلوط، افرا و زبان گنجشک به دست می آیند و در دو نوع سه لایه و تمام چوب ساخته می شوند. پارکت های چوبی، بافتی طبیعی دارند و از آن جایی که از گذشته برای دکوراسیون ساختمان از چوب استفاده می کردند، می توان گفت که پارکت های چوبی هیچ وقت قدیمی نمی شوند.

    این پارکت ها معمولاً دوام خوبی دارند و قابل بازیافت هستند. هم چنین پارکت چوبی عایق صدا، حرارت و برودت است و ایجاد آلرژی نمی کند. یکی از ویژگی های مهم این نوع پارکت ها این است که در صورتی که به هر دلیلی بخشی از آن ها آسیب ببیند یا خراب شود، نیازی به خراب کردن دیگر قسمت ها برای ترمیم آن نخواهد بود.

    با این حال اگر روی پارکت های چوبی آب بریزد، بوی نم می گیرند و فرسوده می شوند. به همین دلیل باید بر روی آن ها از پوشش های ضد آب استفاده شود. هم چنین ممکن است در اثر برخورد با اجسام مختلف بر روی این نوع پارکت خط و خش ایجاد شود.

    برای این که دوام و ماندگاری این نوع از پارکت ها افزایش پیدا کند؛ باید آن ها را به صورت مداوم تمیز کنید و حتی الامکان از نور مستقیم آفتاب دور نگه دارید. این نوع پارکت ها تنوع قیمت زیادی دارند و به همین علت استفاده از آن ها در ابعاد مختلف مقرون به صرفه خواهد بود.

    پارکت پلاستیکی

    پارکت های پلاستیکی هم از انواع پارکت موجود در بازار هستند با این حال طراحان ساختمان معمولا استفاده از آن ها را توصیه نمی کنند. این نوع از پارکت ها درواقع کف پوش های پلاستیکی هستند. پارکت های پلاستیکی می توانند به سلامتی انسان آسیب برسانند زیرا بر اثر استفاده طولانی مدت، موادی از آن ها آزاد می شود که می توانند مشکلات تنفسی ایجاد کنند.

    هم چنین این کف پوش ها در صورت بروز آتش سوزی در ساختمان خطرناک هستند و به گسترش آتش کمک می کنند. از دیگر معایب کف پوش های پلاستیکی این است که به راحتی تغییر رنگ می دهند و لکه های روی آن ها به راحتی تمیز نمی شود. این پارکت ها با محیط زیست سازگاری ندارند و قابلیت بازیافت هم ندارند.برای خرید پارکت جناقی میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید

    پارکت اپوکسی

    پارکت اپوکسی یکی دیگر از انواع پارکت به شمار می رود که می توان از آن در ساختمان های مسکونی، اداری، تجاری و حتی صنعتی استفاده کرد. معمولا این پارکت ها نیازی به زیرسازی ندارند و می توان آن ها را روی سطوح بتنی نیز به کار برد. پارکت های اپوکسی ظاهری بسیار امروزی و شیک دارند و در طرح های متنوعی قابل عرضه هستند.

    به همین دلیل می توان در محیط های مختلف قابل استفاده هستند. ضخامت این پارکت ها کم است و به همین علت نسبت به دیگر انواع پارکت زود ترک می خورند؛ هر چند که می توان از برخی مواد موجود برای افزایش مقاومت آن ها استفاده کرد.

    پارکت ترمووود

    پارکت ترموود یکی دیگر از انواع پارکت است که از چوب فرآوری شده یا ترمووود ساخته می شود. پارکت های ترمووود عمر و ماندگاری زیادی دارند و با طبیعت سازگار هستند. در سال های اخیر، استفاده از پارکت ترمووود به دلیل بافت طبیعی و جذاب، در خانه های مدرن و سنتی بسیار رواج یافته است.

    پارکت های ترموود در برابر گرما و سرما مقاوم هستند و به همین علت برای صرفه جویی در مصرف انرژی گزینه مناسبی به شمار می روند. طرح های جذاب و کیفیت بالای آن ها باعث می شود که بتوان به این پارکت ها به عنوان یک پارکت دائمی نگاه کرد.در باره پارکت آلمانی بیشتر بدانید.

    پارکت PVC

    یکی دیگر از انواع پارکت های پرکاربرد پارکت PVC است که به علت قیمت مناسب و تنوع فراوان، طرفداران بسیاری یافته است. این نوع پارکت ها شبیه به پارکت لمینت هستند و ساختاری دو لایه دارند و همین ویژگی سبب شده است که می توان این پارکت ها را در رنگ ها و طرح های متنوع تولید و با دکوراسیون های مختلف ست کرد. به این علت که نظافت پارکت PVC راحت انجام می شود، این نوع پارکت برای محیط های بیمارستانی و عمومی مناسب است. هم چنین به دلیل خاصیت ضد آب پارکت PVC می توان از آن در سرویس های بهداشتی و آشپزخانه نیز استفاده کرد.

    سخن پایانی

    انواع پارکت از کاربردی ترین و متنوع ترین کف پوش های ساختمانی هستند که به علت قیمت و کیفیت مناسب طرفداران زیادی دارند. حتماً به این نکته توجه داشته باشید که انواع پارکت برای محیط های خاصی طراحی شده اند و به همین علت باید با در نظر گرفتن کاربرد، آن ها را انتخاب کرد.


    نظر شما چیست؟

    خوشحال می شویم نظر شمارا نسبت به این مقاله بدانیم،برایمان بنویسید

R
E
L
A
T
E
D
P
R
O
D
U
C
T
S

مقاله مرتبط با این مقاله وجود ندارد

از من بپرس