V
I
E
W
A
R
T
I
C
L
E
S

نصب پارکت

  • آنچه در این مقاله خواهید خواند

    نصب لمینت 

    معمولاً برای نصب پارکت، باید اقدامات خاصی را به عنوان مقدمه چینی انجام دهید که نصاب آن ها را به شما گوشزد می کند و یا این که خود او، آن اقدامات را انجام می دهد. هر چند که به طور کلی نصب پارکت، نصب پارکت چوبی و نصب لمینت به نسبت آسان است ولی نکات کلیدی مهمی را باید برای نصب در نظر داشته باشید تا این کار با بهترین کیفیت انجام شده و موجب دوام و ماندگاری هر چه بیشتر پارکت ها شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر پارکت لمینت آلمانی با ما همراه باشید.

    نصب پارکت چوبی با نصب لمینت کمی متفاوت است ولی از آنجایی که هر دو از جنس چوب هستند اصول اولیه آن ها شباهت های بسیاری به یکدیگر دارد. با این حال نصاب پارکت باید به اندازه ای حرفه ای باشد و در هنگام نصب پارکت، نصب لمینت یا نصب پارکت چوبی به گونه ای قطعات را با دقت در کنار هم قرار دهد که با گذشت زمان هیچ مشکلی پیش نیاید و با نصب اشتباه باعث ترک خوردن و یا ایجاد آسیب های بعدی به تایل های پارکت یا لمینت نشود.

    در ادامه مراحل نصب پارکت را به تفصیل توضیح می دهیم تا با اطلاع از جزئیات مراحل مختلف نصب، بتوانید به راحتی اقدام به این کار کنید؛ پس تا انتها با ما همراه باشید.

    نصب پارکت

    برای نصب پارکت یا نصب پارکت چوبی یا نصب لمینت، نصاب اقدامات خاصی را باید انجام دهد که از جمله اولین این اقدامات، آماده سازی و تهیه ابزار آلات نصب پارکت است (در صورتی که این وسایل را نداشته باشد) . در گذشته پارکت ها از جنس Solid Wood بودند و به منظور نصب قطعات یا تایل های آن ها در کنار هم از چسب چوب استفاده می شد. به همین دلیل مراحل نصب پارکت دشواری های خاص خود را داشت زیرا چنانچه هنگام چسب کاری درزهای تایل ها و قرار دادن و نصب آن ها در کنار یکدیگر فشار بیش از اندازه وارد می شد و سطوح آن ها ، هر چند جزئی، آسیب می دید، کاهش کیفیت پارکت در مرور زمان رخ می داد و حتی گاهی پس از مدتی موجب شکستگی پارکت ها می شد که در این صورت نیاز به نصب مجدد پارکت ها بود. به طور کلی، به این دلیل که قطعات پارکت حساس هستند، بهتر است به منظور نصب آن ها، کار با دقت و از روی حوصله و طبق اصول صحیح انجام شود.

    اما با ورود پارکت های Engineer Wood به بازار، مشکلات نصب پارکت چوبی کمتر شد و از آنجا که این نوع پارکت های چوبی دارای کیفیت بالاتر و نصب آسان تری بودند، ضایعات آن ها هم هنگام نصب کمتر و کار نصاب ها نیز آسان تر شد. یکی از این تغییرات مثبتی که در نصب پارکت و در نصب لمینت اتفاق افتاد، استفاده از «کلیک» برای متصل کردن تایل های پارکت به یکدیگر است که به جای چسب به کار می رود ، به این ترتیب که این کلیک ها در هم قفل می شوند و تشکیل یک کفپوش با سطح صاف را می دهند.برای خرید و اطلاع از قیمت کفپوش لمینت میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید



    نصب پارکت




    نصب پارکت چوبی 

    سطحی که قرار است نصب پارکت روی آن انجام شود، باید صاف و بدون برجستگی یا فرورفتگی باشد.

    کف پوش ها را دو یا سه روز قبل از نصب پارکت چوبی به مکانی که قرار است نصب شوند ببرید تا با محیط هم دما شوند.

    در صورت نیاز، قبل از نصب پارکت یا نصب لمینت محیط را سم پاشی کنید.

    اگر سطح مورد نظر، سرامیک است، از لق نبودن آن ها و هم چنین سلامت بندکشی های بین سرامیک ها مطمئن شوید.

    نصب پارکت چوبی باید به‌صورت اصولی و حرفه‌ای انجام شود. چسباندن قطعات کف‌پوش درکنارهم دقت زیادی لازم دارد. چراکه ممکن است در اثر هرگونه اشتباه یا ضربه خوردن پارکت‌های چوبی دچار ترک شوند و آسیب‌های زیادی به‌کل پارکت وارد شود.

    در این مقاله قصد داریم با ارائه نکات مهم برای نصب پارکت به شما کمک کنیم تا از جزئیات مربوط به کلیه مراحل نصب پارکت چوبی اطلاعات داشته باشید و دیگر از روش‌های قدیمی برای نصب پارکت استفاده نکنید. چراکه روش‌های مورداستفاده درگذشته باعث می‌شد تا کیفیت ظاهری و کیفیت نصب پارکت به‌مرورزمان کاهش پیدا کند و حتی باعث شکستگی پارکت بشود.

    پس بهتر است با توجه به حساسیت قطعات پارکت، برای نصب آن‌ها عجله به خرج ندهید و با رعایت نکات اصولی با دقت و حوصله این کار را انجام دهید. البته نصب پارکت چوبی باید توسط افراد متخصص و ماهر انجام شود، اما اگر افرادی هستند که خودشان توانایی نصب پارکت را دارند می‌توانند بامطالعه این مقاله اطلاعات کافی درباره چگونگی نصب پارکت چوبی به دست بیاورند.شرکت میهن نیکو آتور شمارا در مطالعه بهترین برند پارکت لمینت راهنمایی میکند

    نصب پارکت چوبی و نکات مهم

    پارکت چوبی یکی از نمونه‌های کف‌پوش زیبا و بسیار مقاوم است و ماده اصلی آن چوب است. به دلیل جذابیت و زیبایی پارکت‌های چوبی بسیاری از افراد علاقه دارند تا محیط‌های اداری یا حتی منازل خود را با استفاده از پارکت‌های چوبی پوشش بدهند. به همین خاطر داشتن اطلاعات کافی درباره اصول و روش نصب پارکت چوبی برای این افراد موردنیاز است. قبل از نصب پارکت چوبی باید ابتدا شرایط محیط را بسنجید و تمام شرایط و وسایل لازم را آماده کنید. در ادامه به برخی از اقدامات لازم جهت نصب پارکت چوبی اشاره می‌کنیم.

    ابتدا باید محیط موردنظر را بررسی کنید و رطوبت محیط را اندازه بگیرید.

    قبل از نصب هرگونه پارکت، سم‌پاشی کنید.

    اندازه دقیق مساحتی که قصد پارکت کردن آن را دارید به دست بیاورید.

    دقت کنید که سطح زیرین که برای نصب پارکت چوبی آماده می‌شود، باید کاملاً صاف باشد. چراکه هرگونه فرورفتگی یا ناهمواری می‌تواند باعث ایجاد مشکل در نصب پارکت شود؛ بنابراین قبل از اجرای پارکت باید حتماً سطح را صاف و یکدست کنید.

    قبل از نصب پارکت چوبی، پارکت‌ها را خریداری کنید و آن‌ها را به محیط موردنظر انتقال دهید تا ازنظر شرایط دمایی با محیط موردنظر هماهنگ شود.

    اگر قصد دارید پارکت چوبی را روی سرامیک نصب کنید، توجه داشته باشید که بندکشی‌های سرامیک‌ها سالم باشند و هیچ‌یک از سرامیک‌ها لقی نداشته باشند.

    بررسی تمام موارد عنوان‌شده باید توسط نصاب حرفه‌ای و ماهر انجام شود.

     تهیه لوازم موردنیاز مانند کاردک، چکش، پارکت چوبی، متر، گوه، اره و ... نیز باید انجام شود.

    پس از انجام همه این کارها نوبت به نصب پارکت چوبی می‌رسد. در بخش بعدی درباره مراحل نصب پارکت چوبی و جزئیات آن صحبت می‌کنیم، پس جایی نروید و با ما همراه باشید.برای کسب اطلاعات بیشتر لمینت مرکو فلور با ما همراه باشید.


    مراحل نصب پارکت

    قبل از شروع نصب پارکت چوبی یا نصب لمینت باید کف سازی یا زیر سازی انجام شود تا پستی و بلندی های کف گرفته شده و سطح یکدست و صاف شود.

    برای نصب پارکت، کف مورد نظر را باید با فوم مخصوص بپوشانید تا عایق شده و در واقع نوعی پوشش محافظ برای سطح پارکت فراهم شود.

    روی سطح کف مورد نظر، مقداری چسب پارکت بریزید تا آماده نصب پارکت بر روی آن شود.

    تایل های پارکت چوبی را از بسته های مخصوص در بیاورید و به دقت و با آرامی در کنار هم بگذارید و درز کناره های آن ها را با چسب به هم بچسبانید. (در صورتی که پارکتی که می خواهید نصب کنید، از نوع جدید است، کلیک های موجود در کناره های آن ها را به هم بچسبانید تا به هم قفل شوند.)

    در صورتی که در هنگام نصب پارکت یا نصب لمینت یا نصب پارکت چوبی آخرین بخش های پارکت ها در کنار دیوار، اضافه یا کم آمدند، تایل های موجود را به اندازه لازم ببرید و در ردیف آخر نصب کنید. بهتر است که نصاب بین آخرین تایل پارکت و دیوار، فاصله ای هر چند اندک، بگذارد. این فاصله را می توان با استفاده از قرنیز چوبی پوشاند.

    پس از نصب پارکت، گرد و خاک موجود روی سطح آن را به آرامی تمیز کنید.

    در این مرحله نصاب باید صاف و یکدست بودن سطح پارکت ها را به دقت بررسی کند و در صورت نیاز به کمک لاک مخصوص پارکت و یا سنباده، درزها و سوراخ هایی را که ممکن است لا به لای تایل ها جا مانده باشد پر کند یا بگیرد.

    در انتهای کار نصب پارکت چوبی، پس از خشک شدن چسب و محکم شدن تایل ها در جای خود، در صورت نیاز سطح پارکت پولیش زده شود.

    نکته مهم در نصب پارکت یا نصب لمینت این است که نصاب باید برای کناره ها، جایی خالی (در حد چند میلی متر و حتی تا یک سانتی متر) در نظر بگیرد تا هنگامی که بر اثر سیستم گرمایشی خانه یا گرمای محیط ، پارکت دچار انبساط شد، فضایی برای حجیم شدن پارکت ها موجود باشد. در صورتی که نصاب فاصله بین آخرین تایل های پارکت چوبی با دیوار را رعایت نکند، این امکان وجود دارد که به مرور زمان این موضوع باعث فشرده شدن پارکت شده و در نتیجه به باد کردن سطح پارکت بیانجامد ، هر چند که ممکن است این اتفاق به مقدار کمی رخ دهد ولی در اصطلاح به آن شکم انداختن می گویند.از لمینت 12 میل بیشتر بخوانید.


    سخن پایانی

    نصب پارکت، نصب پارکت چوبی یا نصب لمینت کار دشوار و پیچیده ای نیست ولی حتماً نیاز به رعایت یک سری اصول اولیه و اندکی تجربه دارد زیرا عدم رعایت برخی فوت و فن ها برای نصب پارکت موجب می شود که کار نصب به خوبی انجام نشود و هزینه ای که برای خرید پارکت کرده اید، به هدر برود؛ به همین دلیل بهتر است در صورتی که هیچ تجربه ای در نصب پارکت یا نصب لمینت ندارید، خودتان اقدام به انجام این کار نکنید و حتماً از یک نصاب ماهر کمک بگیرید.


    نظر شما چیست؟

    خوشحال می شویم نظر شمارا نسبت به این مقاله بدانیم،برایمان بنویسید

R
E
L
A
T
E
D
P
R
O
D
U
C
T
S
از من بپرس