V
I
E
W
A
R
T
I
C
L
E
S

قیمت کابینت

  • آنچه در این مقاله خواهید خواند

    مسلماً اولین موردی که هنگام تعویض یا خرید کابینت به آن توجه می‌کنید قیمت کابینت است. با توجه به افزایش بی‌سابقه قیمت‌ها در بازار افرادی که قصد تعویض یا خرید کابینت را دارند دچار مشکلات زیادی هستند. چراکه قیمت‌ها روز به روز در حال افزایش است و با بالا رفتن نرخ دلار قیمت انواع ورق‌های کابینت خارجی و داخلی افزایش پیدا می‌کند؛ بنابراین مشتریان به دنبال کسب اطلاعات دقیق درباره قیمت انواع کابینت هستند تا بتوانند تصمیم درستی بگیرند.

    قیمت کابینت و عوامل تأثیر گذار بر آن

    در این مقاله ما با بررسی عوامل تأثیرگذار بر قیمت کابینت،نحوه محاسبه قیمت و قیمت روز انواع کابینت آشپزخانه در سال ۱۴۰۱ در خدمت شما هستیم با ما همراه باشید.

    سفارشی یا آماده بودن کابینت

    کابینت آشپزخانه دارای دو نوع سفارشی و پیش‌ساخته است. با توجه به اینکه قیمت هر یک از انواع این کابینت ها با یکدیگر متفاوت است، با بررسی دلیل تفاوت قیمت این دو نوع کابینت به شما کمک می کنیم تا بتوانید بهتر تصمیم بگیرید.

    کابینت های سفارشی که معمولاً دارای طرح و ابعادی هستند که مشتری تعیین کرده است و به صورت اختصاصی برای مشتری طراحی شده اند،دارای قیمتی نسبتاً بالاتر از کابینت های پیش‌ساخته هستند. چراکه هم متریال مورد استفاده دارای کیفیت بهتری است و هم به صورت سفارشی با اندازه ها و طرح های انتخابی مشتری آماده شده اند.

    اما در مقابل کابینت های آماده یا پیش‌ساخته هستند که از قبل با طرح ها و ابعاد مشخص تولید شده و در بازار موجود هستند و شما تنها می توانید یکی از آن ها را انتخاب کنید و در محل مورد نظر نصب کنید. همین امر باعث می شود تا قیمت کابینت های آماده حدود ۲۵ تا ۵۰% ارزان تر از کابینت سفارشی تمام شود؛ بنابراین یکی از مواردی که هنگام سفارش کابینت باید به آن توجه کنید این است که کابینت های آماده ارزان تر از کابینت های سفارشی هستند.

    قیمت پایه متریال کابینت

    از مهم ترین عواملی که روی قیمت کابینت تأثیر دارد، قیمت متریال مورد استفاده برای ساخت کابینت است که به عنوان قیمت پایه کابینت نیز گفته می‌شود. به عنوان مثال قیمت ورق های ام دی اف معمولی با قیمت ورق های گلاس تفاوت دارند و همین امر باعث می‌شود تا قیمت تمام شده یک کابینت افزایش پیدا کند.

    متریالی که برای ساخت کابینت استفاده می‌شوند علاوه بر ورق بدنه،شامل صفحه روی کابینت، ورق درب، یراق آلات، نمای کابینت و ... می شود. هر یک از این موارد قیمت‌های متفاوتی دارند و می توانند روی قیمت نهایی کابینت تأثیر بگذارند. اگر از یراق آلات استاندارد و با کیفیت استفاده شود قطعاً هزینه شما بیشتر می‌شود.

    هزینه خرید لولا،ریل، جک و پایه کابینت نیز با توجه به کیفیت آن ها متفاوت خواهد بود. جنس رویه کابینت هم که باعث ایجاد ظاهری زیبا و شیک در طراحی کابینت می شود جز عوامل تاثیرگذار بر قیمت است؛ بنابراین باید هنگام سفارش کابینت به همه این موارد توجه داشته باشید.

    ابعاد کابینت و تاثیر بر قیمت کابینت

    متراژ و ابعاد کابین جز فاکتور های مهم و تأثیر گذار بر قیمت کابینت است. با توجه به اینکه قیمت ورق های ام دی اف و نئوپان یا سایر متریال مورد استفاده برای کابینت به صورت متری محاسبه می شود، قطعاً متراژ کابینت و ابعاد آن تأثیر زیادی روی هزینه‌های تمام شده دارد.

    برای محاسبه ابعاد کابینت باید اندازه های استاندارد مانند ارتفاع استاندارد کابینت در نظر گرفته شود. ارتفاع استاندارد کابینت های دیواری، زمینی، عمق و سایر ویژگی های آن نیز در نظر گرفته می شود. افرادی که در زمینه طراحی و ساخت کابینت فعالیت می کنند با نحوه صحیح محاسبه ابعاد کابینت و قیمت گذاری آشنا هستند و بر اساس قوانین مصوب اتحادیه این کار را انجام می دهند.

    نوع کابینت و قیمت آن

    نوع کابینت یکی دیگر از عوامل تأثیر گذار روی قیمت کابینت است. به عنوان مثال کابینت های کلاسیک که از جنس چوب یا روکش چوب ساخته می شوند،قطعاً هزینه های بالاتری دارند؛ اما کابینت های مدرن که با استفاده از ورق های ام دی اف نئوپان و غیره تهیه می شوند،قیمت کمتری دارند.

    اما باید قیمت ابزارهای استفاده شده برای کابینت های مدرن، طراحی تاج،نورپردازی و ... را نیز محاسبه کنید. به طور کلی کابینت های کلاسیک جذاب ترین انواع کابینت و بسیار لوکس هستند اما دارای قیمت بیشتری نسبت به کابینت های مدرن هستند.

    برخی از کابینت ها از جنس ممبران و هایگلاس تهیه شده اند و طرفداران بسیار زیادی دارند. کابینت های نئوکلاسیک نیز نوع دیگری از کابینت های مدرن هستند؛ اما هر یک از این نوع کابینت ها دارای قیمت تمام شده متفاوتی هستند. کابینت های نئوکلاسیک از نظر قیمتی هزینه بالاتری نسبت به کابینت های ممبران و هایگلاس دارند.

    نحوه محاسبه قیمت کابینت

    نحوه محاسبه قیمت کابینت بر اساس استانداردهای اتحادیه با توجه به طول و متراژ مدل های مختلف کابینت محاسبه می شود.

    در صورتی که تعداد لایه های بکار رفته برای ساخت و تولید بدنه و بخش‌های دیگر کابینت بیشتر باشند،قطعاً قیمت آن بالاتر است.

    نوع کابینت، رنگ کابینت، جنس،مدل، نوع دستگیره ها، انواع یراق آلات و اتصالات روی قیمت تمام شده کابینت تأثیر دارند.

    در صورتی که از ورق های خارجی یراق آلات خارجی و ... استفاده کنید،ممکن است روی قیمت تمام شده کابینت تأثیر داشته باشد.

    در حال حاضر قیمت ورق کابینت ام دی اف ایرانی حداقل ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و حداکثر ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است.

    قیمت کابینت ام دی اف خارجی حداقل ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و حداکثر ۴ میلیون تومان است.

    قیمت ورق کابینت های گلاس ایرانی از ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان شروع می‌شود و تا ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان متغیر است.

    قیمت ورق های کابینت هایگلاس خارجی که معمولاً ساخت ترکیه هستند، از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شروع می‌شود و تا ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان متغیر است.

    قیمت ورق کابینت pvc از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تا ۵ میلیون تومان متغیر است.

    قیمت کابینت چوبی از ۱۱ میلیون تومان شروع می شود و با توجه به نوع و میزان چوب مصرفی و رنگ آن تا ۲۰ میلیون تومان هم تعیین می شود.

    قیمت کابینت ممبران وکیوم با توجه به اینکه توسط کارگاه یا شرکت تولید شده و دارای طرح های مختلفی می باشد از ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شروع می‌شود و برخی از انواع آن دارای قیمت ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان هستند.

    البته قیمت روز کابینت ۱۴۰۱ ممکن است دچار تغییراتی شود و روزبه روز امکان تغییر قیمت‌ها وجود دارد؛ بنابراین باید برای کسب اطلاعات دقیق درباره قیمت کابینت به مراجع معتبر مراجعه کنید.

    نظر شما چیست؟

    خوشحال می شویم نظر شمارا نسبت به این مقاله بدانیم،برایمان بنویسید

R
E
L
A
T
E
D
P
R
O
D
U
C
T
S
از من بپرس