V
I
E
W
A
R
T
I
C
L
E
S

اندازه گیری کابینت

  • آنچه در این مقاله خواهید خواند

    همانطور که خودتان هم می دانید، کابینت ها یکی از مهم ترین و تاثیرگذارترین اجزای دکوراسیون داخلی در خانه و آشپزخانه هستند که در کنار انتخاب طرح و رنگ مناسب، اندازه گیری درست و دقیق آن ها نیز در طرح نهایی تان تاثیر بسزایی خواهد داشت. اندازه گیری کابینت نیز مانند هر کار دیگری اصول خاصی دارد که پیش از هر چیز دیگری باید با آن ها آشنایی داشته باشید. از همین رو ما قصد داریم تا در این مطلب به طور کامل به مبحث اندازه گیری کابینت و نکات مربوط به آن بپردازیم.شما میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره کابینت مدرن با ما همراه باشید.

    نحوه اندازه گیری کابینت

    هر چند که کابینت ها در گذشته تنها محفظه هایی جهت جمع آوری وسایل محسوب می شدند، اما امروزه نقش مهمی در دکوراسیون نیز دارند که باعث شده طراحی و نحوه اجرای آن ها نیز بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

    فرقی ندارد که بخواهید خودتان این کار را انجام دهید یا از یک کابینت ساز متخصص کمک بگیرید، در هر حال یک نقشه کابینت خوب تنها زمانی به دست می آید که شما در اندازه گیری های تان دقیق عمل کرده باشید. این مسیر شاید در ابتدا ساده به نظر برسد، اما ریزه کاری های خاص خودش را دارد.

    از توجه به جایگاه و محل لوازم اصلی آشپزخانه گرفته تا تعیین محدودیت های فضایی، همگی از گام هایی هستند که باید در اندازه گیری کابینت پشت سر بگذارید. برای اینکه زیاد گیج نشوید ما در ادامه تمامی گام های لازم و روش انجام آن ها را برای تان توضیح داده ایم.





    اندازه گیری کابینت







    گام های مهم در اندازه گیری کابینت

    برای شروع یک کاغذ شطرنجی، مداد و متر همراه تان داشته باشید و برای یک اندازه گیری دقیق و اصولی مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:

    . گام اول: با نقشه آشپزخانه شروع کنید

    برای اندازه گیری کابینت و تعیین فضاهای مورد نظر، باید کارتان را از کشیدن نقشه کف آشپزخانه شروع کنید. برای این کار ابتدا چیدمان کابینت ها را روی کاغذ شطرنجی پیاده کرده و در کنار آن مکان های دقیق پنجره ها، درب، لوله های آب، گاز و فاضلاب، کلید و پریزها، دریچه های تهویه هوا یا هود و.. را نیز مشخص کنید. برای این موارد می توانید از علامت های اختصاری استفاده کنید. فراموش نکنید که لازم نیست نقشه اولیه تان کاملا درست و دقیق باشد، اما باید به اندازه کافی واضح و روشن ترسیم شود.برای دریافت اطلاعات بیشتر کابینت نئوکلاسیک با ما همراه باشید.


    . گام دوم: اندازه گیری های افقی را انجام دهید

    بعد از کشیدن پلان اولیه، حالا باید به دنبال اندازه گیری فضاهای موجود باشید. در این راه حواس تان باشد که برای همه اندازه گیری ها حتما از یک مقیاس یکسان و مشخص استفاده کرده باشید.

    ابتدا با اندازه گیری کل دیوار شروع کنید و برای این کار حرکت تان را از یک گوشه دیوار و در جهت عقربه های ساعت آغاز کنید. از هر وسیله یا پنجره ای که سر راه تان هست عبور کنید و برای راحتی بیشتر به هر کدام از دیوارها یک عدد مشخص اختصاص دهید.

    پس از آن که کارتان با اندازه گیری دیوارها تمام شد به سراغ بخش های کوچک تر مانند فاصله گوشه دیوار تا درب ها، پنجره، و... ادامه دهید. توجه کنید که اندازه لبه های بیرونی مانند لبه درب یا پنجره نیز باید در اندازه گیری های تان لحاظ شده باشد. پیشنهاد می کنیم که برای داشتن اطمینان بیشتر این اندازه‌گیری ها را دوباره تکرار کنید.

    . گام سوم: اندازه گیری های عمودی را انجام دهید

    منظور از اندازه گیری های عمودی مواردی مانند فاصله کف آشپزخانه تا لبه پنجره، لبه پنجره تا بالای آن و سپس فاصله بالای پنجره تا سقف می باشد. بهتر است که این کار را در نقاط مختلف تکرار کنید، به خصوص اگر خانه تان قدیمی است زیرا ارتفاع سقف در این نوع خانه ها ممکن است در هر بخش کمی متفاوت باشد.

    . گام چهارم: پیدا کردن موانع و مشکلات

    در اندازه گیری کابینت ها، مواردی مانند دریچه ها، حفره ها، رادیاتورها و.. مانع محسوب می شوند و از آنجایی که قابل حذف شدن نیستند، باید آن ها را نیز به طور دقیق اندازه گیری کنید.

    . گام پنجم: محل لوازم خانگی

    تمامی لوازمی که قرار است پس از نصب کابینت ها در فضای آشپزخانه قرار گیرند را یادداشت کرده و در تعیین جای آن ها حتما به وجود پریزهای برق و لوله کشی های لازم توجه کنید.

    . گام ششم: چیدمان نهایی

    حال که اندازه گیری کابینت و فضای مورد نظر را انجام دادید، باید به دکوراسیون و نحوه چیدمان فضای موردنظرتان توجه کنید. این کار کمک می کند تا بخش هایی که به نصب کابینت احتیاج دارند به طور دقیق مشخص شده و طراحی تان کامل شود.برای خرید کابینت کلاسیک میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید

    . گام آخر: انتخاب کابینت

    پس از اندازه گیری کابینت و تعداد مناسب آن ها باید به دنبال انتخاب مدل و جنس آن باشید. مواد اولیه پیش روی شما شامل ام دی اف، های گلاس، ممبران، اچ دی اف و.. می باشد که با توجه به سلیقه تان می توانید از میان آن ها انتخاب کنید.

    تاثیر متراژ کابینت در هزینه ها


    قطعا هر چقدر که متراژ مورد نظر شما بیشتر باشد، هزینه نهایی آن نیز بالاتر خواهد بود. البته موارد دیگری مانند جنس و طرح کابینت نیز در این مورد دخیل هستند که باید به آن ها نیز توجه داشته باشید. عمق محفظه، ضخامت درب ها و نوع یراق آلات مورد نظر هم از موارد جزئی، اما مهم هستند که به نوبه خودشان روی قیمت اثر خواهند گذاشت.

    نکات مهم در اندازه گیری کابینت

    . در اندازه گیری کابینت ها باید نوع اجاق گاز، یعنی صفحه ای یا معمولی بودنش را مشخص کنید و برای انواع معمولی حدود ۹۰ سانتی متر روی نقشه جا خالی کنید.

    . برای نصب هود حدود ۶۰ تا ۹۰ سانتی متر فضا نیاز دارید.

    . در اندازه گیری کابینت حتما به محل سینک و انشعاب لوله ها توجه کنید و حدود ۶۹ تا ۱۲۰ سانتی متر برای آن فضا بگذارید.

    . در طراحی کابینت محل قرارگیری لباسشویی معمولا حدود ۶۰ سانتی متر تعیین می شود.

    مطلب پیشنهادی :کابینت پولیشی

    کلام پایانی

    اندازه گیری کابینت از موارد بسیار مهمی است که پیش از طراحی و اجرای هر گونه نقشه باید به آن توجه کنید. برای این کار نکات و اصول خاصی وجود دارد که ما در این مقاله تلاش کردیم مهم ترین آن ها را به شما آموزش دهیم تا در صورت نیاز بتوانید اندازه گیری کابینت را به راحتی و بدون کمک انجام دهید. ممنون که در این مطلب همراه ما بودید.


    نظر شما چیست؟

    خوشحال می شویم نظر شمارا نسبت به این مقاله بدانیم،برایمان بنویسید

R
E
L
A
T
E
D
P
R
O
D
U
C
T
S

محصولی مرتبط با این مقاله وجود ندارد

از من بپرس