V
I
E
W
A
R
T
I
C
L
E
S

نورپردازی کابینت

  • آنچه در این مقاله خواهید خواند

    در طراحی دکوراسیون آشپزخانه استفاده از تکنیک های به جا و متفاوت می تواند تاثیر بسیار خیره کننده ای از خودش بر جای بگذارد که از جمله مهم ترین این تکنیک ها می توانیم به نورپردازی کابینت اشاره کنیم که علاوه بر جنبه زیبایی، جهت روشنایی و کارآمدی بیشتر محیط آشپزخانه نیز استفاده می شود. بنابراین در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا شما را با نحوه نورپردازی کابینت و همچنین انواع مختلف آن آشنا کنیم.

    تاثیرات نورپردازی کابینت در زیبایی آشپزخانه

    سال هاست که نورپردازی کابینت به صورت حرفه ای و اصولی محبوبیت ویژه ای پیدا کرده، زیرا استفاده از این تکنیک خاص در طراحی دکوراسیون آشپزخانه علاوه بر روشنایی، روی جلوه بهتر کابینت ها نیز تاثیرگذار است. در این زمینه معمولا یکی از اصلی ترین مشکلات در فضای آشپزخانه های متفاوت، وجود سایه ها و نقاط تاریکی می باشد که امروزه با استفاده از نورپردازی صحیح کابینت ها قابل حل خواهد بود. همچنین از آنجایی که چراغ های مورد استفاده در نورپردازی کابینت غالبا ولتاژ پایینی دارند، انرژی زیادی مصرف نمی کنند و از نظر هزینه ای نیز بسیار به صرفه هستند.شما میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر کابینت نئوکلاسیک با ما همراه باشید.


    انواع مختلف نورپردازی کابینت

    نورپردازی کابینت معمولا به روش های مختلفی انجام می شود که انتخاب مناسب ترین نوع ممکن از میان آن ها، با توجه به دکوراسیون داخلی آشپزخانه شما تعیین خواهد شد. به عنوان نمونه این نورپردازی ها ممکن است در بالای کابینت انجام شده و یا با استفاده از چراغ های زیر کابینتی، در بخش پایینی کابینت اجرا شوند. همچنین امکان اجرای نورپردازی به صورت مخفی نیز وجود دارد که در این سیستم نوری، منبع نور پنهان بوده و تنها تابش آن روی اشیاء مختلف دیده می شود. استفاده از این نوع سیستم در نورپردازی کابینت ها، جلوه بسیار جذابی به محیط داده و برای فضاهای خالی بین کابینت ها یا در فاصله اندک بین سقف و کابینت، انتخاب بسیار فوق العاده ای خواهد بود.

    علاوه بر موارد بالا، بخش خالی پایین کابینت ها هم فضای بسیار خوبی برای نصب رشته های لامپ یا ریسه های نوری هستند که به خاطر موقعیت شان می تواند تا کف آشپزخانه را نیز به خوبی روشن کنند. به خاطر داشته باشید که معمولا در طراحی دکوراسیون آشپزخانه، بخش هایی مانند زیر قفسه ها یا کانتر آشپزخانه، برای اجرای نورپردازی کابینت مرسوم تر از سایرین هستند.


    بهترین قسمت های کابینت برای نورپردازی

    همانطور که پیش از این گفتیم نورپردازی حرفه ای کابینت ها می تواند در هر بخشی از دکوراسیون داخلی آشپزخانه، از قسمت های زیرین و بالایی کابینت ها گرفته تا بالای سینک و حتی آبچکان اجرا شود، اما بهتر است بدانید که علاوه بر این موارد استفاده از نورپردازی در داخل کابینت ها و کشوها نیز جذابیت خاصی دارد که ممکن است در ابتدا به آن توجه نداشته باشید. از بهترین قسمت های ممکن که نورپردازی آن ها جلوه ویژه ای به محیط آشپزخانه خواهد بخشید می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

    . نورپردازی کانتر آشپزخانه

    کانتر یکی از مهم ترین المان ها در طراحی دکوراسیون داخلیست که در کنار زیبایی کاربردها بسیار مهمی مانند خرد کردن مواد غذایی و.. نیز دارد، از همین جهت نورپردازی کابینت در این قسمت می تواند علاوه بر صمیمی تر نشان دادن محیط، کارایی بهتری نیز ایجاد کند. از آنجایی که غالبا در فضای بالای کانتر بیشتر خانه ها ، کابینت نصب شده است، استفاده از نورپردازی صحیح در بخش زیرین آن می تواند برای روشن کردن کامل کانتر مناسب باشد. همچنین بد نیست بدانید که این نوع نورپردازی کابینت فضای آشپزخانه را بزرگ تر از همیشه جلوه می دهد، بنابراین استفاده از آن برای خانه هایی که آشپزخانه کوچک یا فضای دلگیری دارند، انتخاب بسیار مناسبی خواهد بود.شرکت میهن نیکو آتور شمارا در مطالعه کابینت کلاسیک راهنمایی میکند

    . نورپردازی داخل کابینت

    آشپزخانه ای را تصور کنید که تمامی المان های دکوراسیون داخلی اش به خوبی با نورپردازی کابینت ها هماهنگ شده اند، اما زمانی که در کابینت ها را باز می کنید، فضایی کاملا تاریک و بدون نور پیش روی شماست که احتمالا حسابی توی ذوق تان خواهد زد. بنابراین به راحتی می توان گفت که نورپردازی کابینت تنها به فضای بیرونی آن محدود نیست و می تواند بخش داخلی را نیز در بر بگیرد. برای این منظور پیشنهاد می کنیم که از سیستم نوری مخفی در کنار استفاده از تکنیک های پیشرفته ای مانند نصب سنسورهای هوشمند بهره بگیرید. اساس کار این سنسورها که معمولا از نوع چشمی یا چشمی-حرکتی هستند، بر مبنای باز و بسته شدن درب کابینت ها بنا شده و مهم ترین ویژگی شان نیز مصرف بهینه انرژی و برق می باشد.

    . نورپردازی کشوها

    شاید شما هم در ابتدا فکر کنید که نورپردازی کابینت تنها به نما و قفسه های آن محدود می شود اما بهتر است بدانید که نورپردازی فضای داخلی کشوها از مواردیست که علاوه بر زیبایی، بسیار کاربردی خواهد بود. همه ما می دانیم که کشوهای موجود در آشپزخانه وسایل مختلف مانند قاشق چنگال، کارد و.. را در خودشان جای داده اند و اهمیت این نورپردازی زمانی مشخص می شود که برای پیدا کردن وسیله مورد نظرتان به نور بهتری نیاز داشته باشید. توجه کنید که نورپردازی کابینت ها در این روش کاری بسیار تخصصی بوده و به سیم کشی حرفه ای نیاز دارد.

    . نور پردازی بالای سینک

    بخش آبچکان یا همان بالای سینک، بعد از اجاق گاز از بهترین فضاها جهت اجرای نورپردازی کابینت است که در کنار کاربردی بودن، تاثیر بسیار بالایی در دلپذیر کردن دکوراسیون داخلی آشپزخانه تان خواهد داشت. برای این بخش ها نیز جهت صرفه جویی انرژی می توان از سنسورهای حرکتی استفاده کرد تا چراغ ها تنها در مواقع نیاز روشن شوند.

    . نورپردازی جزیره

    جزیره ها از المان های نسبتا مدرن در طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه به شمار می روند که نورپردازی آن ها در صورتیکه با فضای داخلی آشپزخانه هماهنگ باشد، جلوه ای خیره کننده به آن خواهد بخشید. در این زمینه شما علاوه بر قسمت بالای جزیره می توانید بخش زیر کانتر را نیز جهت اجرای نورپردازی انتخاب کنید.برای خرید کابینت میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید


    نورپردازی کابینت و مزایای آن

    . خلق محیطی دلچسب و دلپذیر

    . تامین نور کافی

    . صرفه جویی در انرژی به کمک لامپ های کوچک و کم مصرف

    . به صرفه بودن هزینه های نصب

    و..

     برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره اندازه گیری کابینت با ما همراه باشید.

    کلام پایانی

    در این مطلب سعی کردیم که نور پردازی کابینت، روش های متفاوت آن و همچنین نحوه تاثیر گذاری این تکنیک بر دکوراسیون آشپزخانه را به طور کامل برای تان توضیح دهیم تا در صورت نیاز بتوانید از آن استفاده کنید. در نهایت امیدواریم که این توضیحات شما را در خلق دکوراسیونی بی نظیر یاری کرده باشد.


    نظر شما چیست؟

    خوشحال می شویم نظر شمارا نسبت به این مقاله بدانیم،برایمان بنویسید

R
E
L
A
T
E
D
P
R
O
D
U
C
T
S

محصولی مرتبط با این مقاله وجود ندارد

از من بپرس