V
I
E
W
A
R
T
I
C
L
E
S

کابینت مدرن

  • آنچه در این مقاله خواهید خواند


    همانطور که می دانید امروزه استفاده از دکوراسیون های مدرن طرفداران بسیاری پیدا کرده است و در همین زمینه کابینت های مدرن نیز از دسته انتخاب هایی هستند که در عین زیبایی و سادگی، مقرون به صرفه هم محسوب می شوند. این سبک از کابینت ها با استفاده از متریال های مختلف و در بیش از صدها طرح و رنگ متنوع تولید می شوند، بنابراین به راحتی می توان گفت کابینت مدرن برای هر سلیقه ای راضی کننده خواهد بود. ما در ادامه می خواهیم درباره این سبک از کابینت ها و همچنین انواع مختلف آن صحبت کنیم، پس اگر شما هم به اطلاعات بیشتری در این مورد نیاز دارید، در ادامه همراه ما باشید.شما میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر نورپردازی کابینت با ما همراه باشید.

    کابینت مدرن

    پیش از هر چیز بد نیست بدانید که ریشه کلمه "کابینت" فرانسوی بوده و به معنای قفسه بندی می باشد. کابینت هایی به سبک مدرن، معمولا بیش از هر چیز دیگری با سطح یکنواخت و صاف شان شناخته شده و برخلاف سایر مدل ها، طرح و نقشی روی درب آن ها مشاهده نمی شود. دکوراسیون های مدرن غالبا متشکل از رنگ های ساده و آرام تر هستند، اما برخلاف سبک کلاسیک شما محدودیت رنگی پیش روی تان نخواهید داشت و به راحتی قادرید که برحسب سلیقه، حتی از رنگ های غیر متعارف و جذاب نیز استفاده کنید.

    کابینت های مدرن آشپزخانه معمولا با متریال هایی از جمله لمینت، چوب، فلز و شیشه ساخته می شوند. همچنین این کابینت ها غالبا یا دستگیره ندارند و یا اگر هم داشته باشند، بسیار ساده و هماهنگ با دکوراسیون کلی هستند. این گروه از کابینت ها به ۴ دسته کابینت فوق برجسته، کابینت های گلاس، کابینت ملامینه و ام دی اف و کابینت مدرن دو رنگ تقسیم می شوند که هر کدام از آن ها دارای خصوصیات و ویژگی های مختص به خودشان هستند.

    کابینت مدرن فوق برجسته


    کابینت آشپزخانه از نوع فوق برجسته با مغز ام دی اف و ضخامت ۱۶ میل تولید شده که با انواع متفاوتی از روکش های کره ای پوشانده می شود. اگر با کابینت های کلیف ایتالیا آشنایی داشته باشید باید بگوییم که کابینت مدرن فوق برجسته نیز از سبک این برند الهام گرفته و شباهت بسیار زیادی به آن دارد. این کابینت ها را می توان با رنگ فرامید مات طراحی کرده و یا از متریال های گلاس براق در آن استفاده کرد. بنابراین این گروه از کابینت ها برای افرادی که به ترکیب دو رنگ مات و براق علاقه دارند بسیار مناسب و جالب توجه خواهد بود.

    کابینت مدرن های گلاس

    اگر میان دکوراسیون های مختلف، به کابینت هایی با ظاهر شفاف، شیشه ای و براق علاقه دارید، کابینت های گلاس دقیقا همان چیزیست که انتظارش را دارید. این مدل در بازار امروزی بسیار پر طرفدار بوده و داری مغز ام دی اف می باشد. لایه رویی این کابینت ها معمولا با روکش پلی گلاس، اکریلیک یا های گلاس پوشانده شده که با توجه به کیفیت و رنگ انتخابی، قیمت های متفاوتی خواهند داشت.برای خرید کابینت پولیشی میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید


    کابینت مدرن ملامینه


    اگر در نظر دارید که سبک ترین روکشMDF را انتخاب کنید، کابینت مدرن ملامینه بهترین گزینه ممکن خواهد بود. ملامینه در حقیقت ورقی با مغز نئوپان است که روی آن را لایه نازکی به نام ملامینه پوشانده است. از مهم ترین ویژگی های این روکش نازک می توانیم به خاصیت ضد خش و ضد آب بودن آن اشاره کنیم. در حقیقت همین فاکتورها باعث شده تا این مدل، انتخاب مناسبی برای محیطی مانند آشپزخانه باشد.

    شاید نام این گروه از کابینت ها را با عنوان کابینت ام دی اف نیز شنیده باشید، اما باید بدانید این دو مورد تفاوتی جزئی باهم دارند. در انواعMDF به جای مغز نئوپان از متریالی با عنوان ام دی اف استفاده شده که فشردگی بیشتری داشته و انواع فراوانی نیز دارد.

    کابینت های مدرن دو رنگ

    بدون شک شما هم تا کنون آشپزخانه های زیادی را دیده اید که در دکوراسیون آن ها از کابینت هایی با دو رنگ مختلف استفاده شده است. این کار علاوه بر جنبه زیبایی شناختی اش، از نظر هزینه نیز نسبت به سبک های دیگر مانند دکوراسیون کلاسیک، مقرون به صرفه تر خواهد بود.

    در طراحی کابینت مدرن دو رنگ، معمولا یکی از رنگ های اصلی سفید یا استخوانی انتخاب می شود، زیرا این رنگ با قابلیت انعکاس نور می تواند فضای آشپزخانه را روشن تر و بزرگ تر از حالت عادی جلوه دهد. برای انتخاب رنگ دوم هم پیشنهاد می کنیم که از رنگ های اصلی به کار رفته در وسایل آشپزخانه الهام بگیرید تا بتوانید فضایی هماهنگ و فوق العاده خلق کنید.برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره کابینت چوبی با ما همراه باشید.

    آشنایی با مزایا و معایب کابینت های مدرن


    مزایا

    . قیمت مقرون به صرفه تر نسبت به انواع کلاسیک

    . وجود طرح و رنگ های بسیار متنوع

    . دوام بسیار بالا در صورت انتخاب متریال مناسب

    . طول عمر زیاد و حفظ شکل ظاهری

    . قابلیت هماهنگی بالا با سایر المان های دکوراسیون داخلی

    معایب

    . حساسیت نسبت به حرارت و رطوبت

    . آسیب پذیری در مقابل برخورد اشیاء تیز و برنده و ضربه

    . در صورت وجود آسیب، امکان تعویض درب ها وجود ندارد

    مطلب پیشنهادی :کابینت نئوکلاسیک

    نکات مهمی که باید درباره کابینت مدرن بدانید

    . برخلاف تصور، در آشپزخانه های متراژ بالا استفاده از کابینت مدرن با رنگ های تیره تر بسیار چشم نواز بوده و باعث خلق محیطی جذاب و گیرا می شود.

    . در صورتی که فضای آشپزخانه شما به طور طبیعی نورگیری کمی دارد، بهتر است که از کابینت های براق، با رنگ های روشن کمک بگیرید.

    . به خاطر داشته باشید که هیچ گاه نباید کابینت ها را با اشیای سنگین پر کنید، زیرا پر کردن بیش از حد آن ها به مرور زمان فرم ظاهری شان را تغییر خواهد داد.

    . حتما از قرار دادن ظروف یا ابزار خیس درون کابینت های مدرن پرهیز کنید، چرا که این مورد باعث باد کردن قسمت مورد نظر می شود.

    . بهترین راه ممکن برای نظافت و تمیز کردن این گروه از کابینت ها استفاده از دستمال تنظیف نم دار است، بنابراین هیچگاه از آب یا مواد شوینده برای تمیزکاری استفاده نکنید.

    کلام پایانی

    کابینت مدرن از پرطرفدارترین و پرفروش ترین سبک های کابینت در بازار می باشد که با توجه به قیمت مقرون به صرفه اش می تواند انتخاب بسیار مناسبی جهت طراحی دکوراسیون دلخواه تان باشد. همچنین وجود طرح و رنگ های متنوع نیز از دیگر مواردیست که استفاده از کابینت های مدرن را رایج تر کرده است. در صورت انتخاب این سبک کابینت برای آشپزخانه، پیشنهاد می کنیم که حتما از متریال های بادوام و باکیفیت استفاده کنید.



    نظر شما چیست؟

    خوشحال می شویم نظر شمارا نسبت به این مقاله بدانیم،برایمان بنویسید

R
E
L
A
T
E
D
P
R
O
D
U
C
T
S

محصولی مرتبط با این مقاله وجود ندارد

از من بپرس