هر آنچه باید در مورد کابینت ها بدانید. بررسی قیمت کابینت ها بر اساس معیارهای روز بازار خرید و فروش کابینت.
مهم ترین بخش هر آشپزخانه را کابینت های آن تشکیل می دهند. کابینت ها به آشپزخانه نظم داده و زیبایی را به محیط آن می بخشند. از طرفی دیگر، می توانند نشان دهنده سبک دکوراسیون آشپزخانه شما نیز باشند. اگر بتوانید به درستی کابینت را برای آشپزخانه خود انتخاب کنید، می توانید محیطی سرشار از شادی و انرژی را در خانه خود به ارمغان آورید. لازمه این کار نیز آشنایی با انواع مدل های کابینت و بررسی قیمت کابینت ها بر اساس مواردی است که در این مطلب به آن ها اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره کابینت مدرن با ما همراه باشید.
به طور کلی در بین کابینت ها سه نوع اصلی وجود دارد که به ترتیب: کابینت های پایه، کابینت های دیواری و کابینت های بلند هستند. قیمت کابینت ها نیز با توجه به این موارد تغییراتی را با خود به همراه خواهند داشت.
کابینت های پایه از کانتر پشتیبانی می کنند. ارتفاع استاندارد آنها بین 86 تا 91 سانتی متر است و عمق استاندارد آنها بین 60 تا 76 سانتی متر، متغیر است.
کابینت های دیواری به دیوار آویزان می شوند و به زمین برخورد نمی کنند. ارتفاع آنها می تواند 30 تا 102 سانتی متر باشد. عمق آنها نیز بین 30 تا 45 سانتی متر متغیر است. آنها معمولا 45 سانتی متر بالای سطوح کار و 137 سانتی متر بالاتر از کف نصب می شوند.
کابینت های بلند، به عنوان مثال کابینت های یک سره، 213 تا 238 سانتی متر ارتفاع دارند و در عمق استاندارد 30 تا 45 سانتی متر قرار دارند.
در این 3 دسته، کابینت ها استوک (پیش ساخته)، نیمه سفارشی یا سفارشی هستند. هنگام برنامه ریزی برای بازسازی آشپزخانه خود، تعیین کنید که چقدر می خواهید برای کابینت هزینه کنید و دوام و زیبایی شناسی چقدر برای شما مهم است. در انتها نیز با در نظر گرفتن این موارد می توان قیمت کابینت را مشخص کرد..برای خرید کابینت نئوکلاسیک میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید
چند متریال معمولی برای کابینت وجود دارد که معمولا برای ساخت کابینت های ساده از آن ها استفاده می کنند که عبارت اند از: تخته خرده چوب، تخته فیبر با چگالی متوسط (MDF)، تخته فیبر با چگالی بالا (HDF) و تخته سه لا. همه اشکالی از چوب مهندسی شده هستند، اما چگالی، پایداری و قیمت کابینت در هر از آنها متفاوت است.
تخته ذرات: کابینت های تخته ذرات از ذرات ریز چوب که با رزین ذوب شده اند ساخته شده اند. این متریال کمترین تراکم را برای خود داشته، بسیار بادوام بوده و مقرون به صرفه هستند. در درجه اول به عنوان یک گزینه مقرون به صرفه برای بدنه کابینت مورد استفاده قرار می گیرد، اما در زیر وزنه های سنگین تمایل به افتادگی و کمانش دارند.
تخته سه لا: در این دسته از کابینت ها، لایه های برش نازک چوب با رزین و فشار بالا به هم چسبیده اند. این متریال یکی از قوی ترین ها برای کابینت بوده و بهترین انتخاب برای ساخت بدنه و قاب کابینت می باشد.
MDF: کابینت های ام دی افی، ساخته شده از الیاف چوب هستند. ام دی اف از رزین و فشار بالا ساخته می شود. ام دی اف برای قفسه ها و درها بهترین کاربرد را دارد، زیرا به اندازه چوب مستعد تاب خوردن نیست.
HDF: کابینت های اچ دی اف مشابه MDF اما متراکم تر و قوی تر هستند. HDF برای قفسه ها یا درها بسیار مناسب است. HDF همچنین نسبت به چوب در برابر تاب خوردگی بسیار مقاوم تر بوده، به همین دلیل برای درب ها بسیار خوب عمل می کند.
چوب: کابینت های چوبی دارای ترکیب چوبی زیبا هستند که ظاهری طبیعی به هر آشپزخانه ای ارائه می دهند. از آنجایی که هیچ گونه مواد ترکیبی در آن ها به کار نمی رود، در طول زمان مستعد انبساط و انقباض هستند. با این حال، کابینت های چوبی دوام بسیاری دارند.ازکابینت پولیشی بیشتر بدانید.
رنگ کابینت نقش کلیدی در سبک آشپزخانه شما دارد. نورپردازی، رنگ دیوار، رنگ پیشخوان و بخش های دیگر همگی تحت تاثیر رنگ کابینت هستند. اگر قصد دارید بیش از سه سال در خانه خود بمانید، رنگی را انتخاب کنید که از آن لذت می برید نه آنچه فکر می کنید ارزش فروش مجدد دارد. با این حال، اگر قصد دارید خانه خود را در یکی دو سال آینده بفروشید، رنگ محبوب تری را انتخاب کنید تا مشتری پسند باشد.
تا به حال، رنگ سفید محبوب ترین رنگ برای کابینت شناخته شده است. اما می توانید از رنگ قهوه ای نیز برای کابینت های خود استفاده کنید تا ظاهر شیک و جوان پسند داشته باشد. سعی کنید از رنگ های خاص مانند سبز یا نارنجی برای کابینت های خود، در صورتی که قرار است خانه خود را در آینده ای نه چندان دور به فروش برسانید، استفاده نکنید. در نظر داشته باشید که رنگ ها تاثیری بر قیمت کابینت ندارند؛ بنابراین با خیالی آسوده بهترین رنگ را انتخاب کنید.
تمامی شرکت های تولیدی کابینت می دانند که مشتریان بودجه ای خاص برای خرید کابینت دارند. همین موضوع باعث می شود تا عوامل موثر بر قیمت کابینت اولین موضوعی باشد که سازندگان کابینت آن را در دسترس خریداران قرار می دهند. این عوامل عبارت اند از:
کابینت های ساخته شده قیمت بیشتری نسبت به کابینت های نیمه ساخته دارند.
کابینت هایی که از چوب طبیعی ساخته می شوند به مراتب قیمت بالاتری دارند.
کابینت هایی که دارای رنگ های خاص و ضد آب هستند، قیمت بالاتری دارند.
کابینت هایی که طراحی خاصی دارند و دارای منبت کاری هستند، قیمت بالاتری را به خود اختصاص می دهند.
با توجه به موارد ذکر شده در این بخش می توانید کابینتی مناسب با بودجه خود انتخاب کرده و دکوراسیونی جذاب را به محیط آشپزخانه خود هدیه دهید.
مطلب پیشنهادی :کابینت چوبی
سوالی که برای بسیاری از افراد به وجود می آید این است که بهتر است کابینت های از پیش ساخته شده را خریداری کنیم یا کابینت های سفارشی را؟
برای به دست آوردن پاسخ این سوال بهتر است ابتدا به سلیقه خود رجوع کنید. آیا علاقه به کابینتی خاص دارید؟ اگر پاسخ آن مثبت است، پس بهتر است به سراغ کابینت های سفارشی بروید و از فردی بخواهید تا کابینت مورد نظر شما را طراحی کند. اگر کابینتی خاص مد نظرتان نیست، پیشنهاد می کنیم از کابینت های از پیش ساخته شده استفاده کنید که در زمان کمتری نصب شده و هزینه کمتری نیز دارند.
ما در این مطلب به هر آنچه که شما عزیزن بایستی از کابینت ها و همچنین قیمت کابینت ها بدانید، پرداختیم. توصیه می کنیم برای خرید و نصب کابینت ها از مجموعه ای معتبر کمک بگیرید تا مراحل به درستی و مطابق استانداردها انجام شود.
فرم استخدام