V
I
E
W
A
R
T
I
C
L
E
S

یراق آلات کابینت

  • آنچه در این مقاله خواهید خواند

    یراق آلات کابینت قطعاتی هستند که از آن ها برای ساخت و تکمیل بخش های مختلف کابینت استفاده می شود.

    یراق آلات کابینت

    به صورت کلی مهم ترین یراق آلات کابینت به ۷ دسته دستگیره، لولا، ریل، پایه، جک، قرنیز و پاخور تقسیم شده که در این مطلب قصد داریم انواع مختلف این قطعات و همچنین کاربرد هر یک از آن ها را با یکدیگر بررسی کنیم.برای دریافت اطلاعات بیشترانواع پارکت با ما همراه باشید.

    جک کابینت و انواع مختلف آن

    جک ها قطعاتی اند که جهت باز کردن درب کابینت های هوایی به کار رفته و با توجه به عملکردشان به سه گروه زیر تقسیم می شوند:

    . جک پمپی: این جک ها به علت ارزانی از سایرین محبوب تر هستند.

    . جک اونتوس: گران ترین نوع جک، جک های اونتوس هستند که بسیار پیشرفته بوده و می توانند دو درب را به صورت همزمان باز کنند.

    . جک اتوبوسی: با استفاده از این نوع جک، درب کابینت به طور موازی با درب های بالایی باز خواهد شد.

    لولای کابینت و کاربردهای آن


    لولاها از دسته مهم ترین یراق آلات کابینت هستند که کارایی اصلی شان اتصال درب به بدنه و همچنین سهولت باز و بسته کردن آن می باشد. لولاهای مورد استفاده برای کابینت با عنوان لولا گازور نیز شناخته می شوند و 3 نوع مختلف دارند:

    . لولا گازورهای آرام بند: این لولاهای پرمصرف طول عمر بالایی داشته و به پمپ های آرام بند مجهز هستند.

    . لولا گازورهای ساده: این مدل لولا از ساده ترین انواع یراق آلات کابینت است که با عنوان لولای ۹۰ درجه نیز شناخته می شود.

    . لولا گازورهای درجه دار: این لولا در درب هایی با زاویه بیش از ۹۰ درجه به کار می روند.

    . لولا گازورهای شیشه ای: جهت اتصال درب های شیشه ای به بدنه کابینت، از لولا گازور شیشه ای استفاده می شود که دو نوع دارد. نوع اول با چسب روی شیشه چسبانده شده و نوع دوم روی سوراخ تعبیه شده در شیشه نصب می گردد.برای اطلاع از  هزینه پارکت میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید

    . لولا گازورهای خاص: در کابینت هایی با قطر بیش از ۲۵ میلی متر از لولا گازور خاص استفاده می شود که نسبت به سایرین قیمت بالاتری دارد.

    یراق آلات فانتونی و بلوم از بهترین انواع نمونه های یراق آلات است.

    پایه کابینت و انواع آن


    همانطور که خودتان هم می دانید، کابینت ها هیچ گاه به صورت مستقیم روی زمین قرار نمی گیرند و برای نصب آن ها از قطعاتی به نام پایه استفاده می شود که با توجه به جنس شان به دسته بندی های زیر طبقه بندی می شوند:

    . پایه کابینت شیشه ای: این مدل در عین فانتزی بودن و زیبایی خاصش، قابلیت تحمل وزن بالا را نیز دارد.

    . پایه کابینت پلاستیکی: پایه های پلاستیکی از جمله قدیمی ترین و ارزان ترین یراق آلات کابینت هستند که قابلیت تعویض آسانی دارند.

    . پایه کابینت فلزی: پایه های فلزی طول عمر و دوام بالایی داشته و در سه جنس آلومینیوم، آبکاری و استیل روانه بازار می شوند.

    . پایه کابینت چوبی: تحمل وزن بالا، ست شدن آسان با دکوراسیون های چوبی و قابلیت رنگ پذیری از دسته مواردی هستند که باعث محبوبیت این پایه ها شده اند.

    قرنیز کابینت و انواع مختلف آن

    اگر بخواهیم به یکی دیگر از یراق آلات کابینت اشاره کنیم، قرنیزها جایگاه ویژه ای خواهند داشت. از این قطعات علاوه بر هدف زیبایی، جهت آب بندی و افزایش طول عمر کابینت ها نیز استفاده می شود که به دو دسته زیر تقسیم می شوند:

    . قرنیز نیم گرد (قاشقی): این قرنیزها با تنوع بالای طرح و رنگ شان به راحتی قابلیت ست شدن با انواع دکوراسیون ها را خواهند داشت.

    . قرنیزهای تخت (وسترمن): این مدل از قدیمی ترین یراق آلات کابینت محسوب شده و تنوع رنگ کمی دارد.

    مطالب پیشنهادی: کفپوش کلیکی

    پاخور کابینت و انواع آن

    اگر شما هم ترجیح می دهید زیر کابینت های تان مشخص نباشد، باید از قطعاتی به نام پاخورها استفاده کنید. این یراق آلات کابینت معمولا در سه جنس زیر تولید و روانه بازار می شوند:

    . پاخورهای پلاستیکی: این مدل که با عنوان پاخور پی وی سی نیز شناخته می شود، با رنگ نقره ای خش دار تولید شده و ضد آب می باشد.

    . پاخورهای فلزی: انواع فلزی این قطعات نیز ضد آب بوده و معمولا در رنگ های مختلفی مانند شامپاینی، زیتونی، مسی، طلایی، کروم، موکا و.. یافت می شوند.

    . پاخورهای چوبی: از قدیمی ترین انواع یراق آلات کابینت، پاخورهای چوبی هستند که معمولا از جنس همان کابینت های ام دی اف و هماهنگ با رنگ آن ساخته می شوند. این مدل به علت ضد آب نبودن از سایر انواع پاخورها طول عمر کمتری دارد.

    ریل کشو و انواع آن


    قطعا کشوها از اجزای مهم و جدا نشدنی کابینت ها هستند که جهت حرکت آسان و بدون مشکل شان به ریل ها احتیاج خواهند داشت. این قطعات در ۴ مدل زیر یافت می شوند:

    . ریل های ساچمه ای: طول عمر بالا، کیفیت مناسب، قیمت به صرفه و قابلیت تا انتها باز شدن از فاکتورهایی هستند که این مدل را به یکی از پر فروش ترین یراق آلات کابینت تبدیل کرده است.

    . ریل های غلتکی: ریل غلتکی از مدل های قدیمی است که امروزه به علت تحمل وزن پایین و کیفیت نه چندان مناسبش، استفاده زیادی ندارد.

    . ریل های بدنه دار: این گروه ریل ها که با عنوان ریل های جعبه ای نیز شناخته می شوند، به کشوی مجزا نیاز نداشته و به شما این امکان را می دهد تا با نصب آن ها در محفظه های مختلف کابینت، کشوهای بیشتری به فضای تان اضافه کنید.

    . ریل های تاندم فول: این مدل، همان ریل های زیر کشو هستند که محل نصب شان زیر باکس کشو واقع شده و کشوهای آن ها علاوه بر تا انتها بیرون آمدن، به راحتی قابل برداشته شدن از روی ریل هستند.

    ازممبران بیشتر بدانید.

    دستگیره های کابینت و انواع آن

    یکی دیگر از یراق آلات کابینت و شاید مهم ترین آن ها، دستگیره ها می باشند که ممکن است به صورت دکمه ای روی کابینت نصب شده و یا از نوع خطی و به صورت یک خط افقی یا عمودی روی درب ها قرار گیرند. دستگیره ها نیز با توجه به شکل شان به انواع مختلفی از جمله دستگیره های منحنی، مخفی، شاخه ای و.. طبقه بندی می شوند.


    کلام پایانی

    همانطور که گفتیم؛ یراق آلات کابینت قطعاتی بسیار مهم و کاربردی به شمار می روند که وجودشان در کابینت ها کاملا ضروریست. ما در این مطلب تلاش کردیم انواع مختلف این تجهیزات را به شما معرفی کنیم تا در صورت نیاز بتوانید بهترین مورد را از میان آن ها انتخاب کنید.



    نظر شما چیست؟

    خوشحال می شویم نظر شمارا نسبت به این مقاله بدانیم،برایمان بنویسید

R
E
L
A
T
E
D
P
R
O
D
U
C
T
S

محصولی مرتبط با این مقاله وجود ندارد

از من بپرس